Slik installerer du en undermontert vask i en flislagt granitt benkeplate

Slik installerer du en undermontert vask i en flislagt granitt benkeplate 

1.

Åpne skapdørene, legg deg på ryggen og sett opp på plass til vasken. Sprøyte ammoniakkbasert rengjøringsmiddel på undersiden av telleren. Tørk av alt støv og rusk fra disken med filler.

2.

Mål bredden på vasken med et målebånd. Klipp en to-fire-fire seks inches bredere enn vasken med en sag. Legg de to til fire over toppen av det åpne rommet i disken.

3.

Kjør en linje av silikon caulk rundt den flate leppen til undermountvasken. Løft vasken og trykk den inn i disken. Kjør en klemme gjennom hvert avløpshull, så det vil stramme rundt de to for fire. Trekk til klemmene til de støtter vaskenes vekt. Kontroller at vasken er jevnt installert. Trekk til klemmene. Vent i 15 minutter for at caulk begynner å herdes.

4. Bland epoxy med to deler i henhold til produsentens anvisninger. Fest undermonterte klemmer til bunnkanten av vasken så at hullet i monteringsmaskinen er direkte under disken. La epokset sette seg opp i 10 minutter.

5.

Kjør en skrue gjennom hullet på undermonteringsklippet for å feste vasken til disken, ved hjelp av en drill. Velg en skrue som er kortere enn kryssfiner som brukes som base for flisetelleren. Hvis du kjører skruen for langt, vil flisen knekke. Vent 24 timer før du kobler rørleggeren, kraner og avhending.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke føler deg komfortabel boring i kryssfinerbunnen av tellerne dine, bruk todelt epoksy å feste klemmene til telleren også.
 • En undermontert kjøkkenvask gir deg muligheten til å vise frem mer av granittfliser enn en drop-in vask. Den innvendige kanten av disken, hvor vasken er installert, er utsatt. Dette betyr at granittfliser må være pent installert i dette kompliserte rommet. Tørk granittflisen med impregnering sealer før du installerer vasken. Vann og annet avfall fra vasken vil flekke granittflisen.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en veggmontert håndstøping
  DIY badgulv
  Hvordan å ramme en knelegg
  Installasjonsteknikker for Cement Fiber
  Slik legger du naturlig steinflis
  Hvordan bygge et logg hus
  Takket være polykarbonattak
  Hvordan Stain Kjøkken Skap Made of Beech
  Hvordan grout Saltillo
  Slik installerer du keramisk flis i kjelleren
  Typer Hacksaw Blades
  Gjør det selv Glassfiberdusj Installasjon
  Hvordan å fullføre kjelleren og spare penger
  Hvordan lage et bad gulvplan
  Fjerner Formica Backsplash
  SpectraSet Tile Laying Instruksjoner
  Remodeling ideer å male Cedar Wood rom
  Hvordan bygge en Peg Board Cabinet
  Belysning Ideer til et flott rom i Log Homes
  Slik bytter du et badstøtteresett med grønn gipsvegg