Music Note Bedroom Ideas

Music Note Bedroom Ideas  Rommet ditt er helligdommen din, så det er bare fornuftig at det skal inneholde elementer som reflekterer dine preferanser. Du kan bestille og kjøpe dyre sengetøy og veggdekorasjoner fra ulike produsenter og forhandlere online, men det tar penger. I stedet bør du vurdere å lage elementer for musikknotatrommet ditt og legge til et unikt preg som ingen andre i nabolaget har.

Treble Clef Wall Art

Ingen musikalsk mesterverk er komplett uten en diskantklippe, så rommet ditt skal ha minst ett av disse stilige symbolene. Metal hengende skulpturer er tilgjengelige fra selskaper som Metal Wall Art, eller du kan lage din egen.

Spor den ønskede størrelsen på diskantskiven på en en åttende tommer stykke kryssfiner og klipp den ut med en jigsaw. Maling eller glasering av utklippsklokken for å matche romets farger.

Sengetøy

Det finnes et stort utvalg av sengetøy med musikknotetemaer som er tilgjengelige fra forhandlere som Amazon. Hvis du vet hvordan du skal sy, lage din egen sengetøy for en brøkdel av kostnaden. Kjøp stoffbutikker og se etter bomullsstoffer med musikknotater. Mål sengen din og kjøp nok til å lage dyne og matchende putevar. Dine egne musikalske bilder skal plasseres i midten av en dekorativ pute.

Kvartalslyslampe

Alle kan kjøpe en svart lampe som passer til rommet sitt tema. Vis din treverkskreativitet og opprett en kvartslampe i stedet. Tegn og klipp ut en stencil med kvart notat og spor den på en 1,25-tommers tykk stykke massivt tre. Flate bunnen, bor et hull gjennom midten og snør gjennom lampefittings for din egen notatlampe. For å tilpasse den ytterligere, dekke lampeskyggen med musikknotetekst.

Andre artikkelen

Typer av murstein murverk
Hvordan lage tresulvinnleggsmønstre
Hvordan reface jeg en murstein peis?
Hvordan lage brannlogger ut av blader
Baderom Restaurering Ideer
Typer av Garage tak
Typer av dekkgulv
Hvordan finne Square Foot
Slik beregner du sementblokker
Hvordan kan vi bruke fornybare energier?
DIY kjeller Cedar Closet
Instruksjoner for en fiberoptisk betongbord
Hvordan bygge en Patio Dør Dør
Hvordan lage flytende Dock plast trommer
Slik installerer du Tile Border
Tabellgrunnleggende
Polert Betong Gulv Installasjon
Slik fjerner du gammel flis for å installere ny
Hvordan dekorere et barnehage med Winnie the Pooh
Hvordan få tak i planer for et eksisterende bygg