Favoritt Interiør Maling Farger

Favoritt Interiør Maling Farger  Innvendige fargeskjemaer er basert på tre komponenter av farge: verdi, temperatur og intensitet, i henhold til Lowe's 'Complete Home Decorating' bok. Verdien av en farge har å gjøre med lysheten eller mørket mens temperaturen påføres varm og Kule farger. Intensitet beskriver den levende lysstyrken eller mangler derfor en farge. Favoritt interiørmaling farger endrer seg over tid, men visse kombinasjoner har vært favoritt godt forbi punktet for å være en kjepp.

Rød

Rød er litt for overveldende å bruke som den primære farge i den overordnede designen, men det gjør nok dramatisk innvirkning for å være ganske nyttig for fokuspunkter, trim og oppmerksomhet. Røde grenser kan gjøre en lys farge på veggen virke enda lysere. Rød trim rundt et vindu eller en dørmalet rød kan ha stor innvirkning på et ellers mangeløst rom. Vær forsiktig med å bruke rødt i kjøkken eller spisestue, ettersom fargen ofte brukes i restauranter for å spike sin appetitt.

Rosa

Rosa har lenge vært en favorittfarge for en liten jente s soverom, men det er nok forskjeller i tilgjengelige fargetoner for å lage rosa ideell til ethvert rom. I henhold til 'Tauntons Home Color Idea Book' er rosa et utmerket valg for et viktoriansk hus. Rosa er også et godt fargevalg for et studierom på grunn av sin beroligende effekt. Legg til et rødt preg for å stimulere kreativiteten.

Orange og Blå

Komplementære farger er svært nyttige for accenting et rom. Komplementærfargen som virker med blå på fargeskiven, er oransje og maler bare én vegg, en fersken eller mandarinskygge av oransje kan gjøre de forskjellige nyanser av Blå skiller seg ut. En annen god måte å kombinere oransje og blå er ved å male oransje på dørbekledning og legge til et oransje-hued stenciling mønster som diamanter.

Spisestue-menyfarger

Velg fargen på maling i spisestuen rom basert på fargene forbundet med forbruk. I stedet for å klatre med en vanlig brun, gå for kaffe eller sjokolade. Eggskall hvit eller krem ​​gir den minste bit av en differensiering fra sterk hvit. En interessant måte å velge om et fargevalg for et kjøkken eller spisestue er til bygg fargene basert på en meny. Favorittfarger inkluderer lime grønn, peppermynte rosa, hvit sjokolade og jordbær is.

Tri-fargeskjemaer

Intensitet kommer inn i spill når du bruker en trefarget dekorasjonsordning. Spill med triplet nyanser ikke bare i maling, men tapet, gulv og møbeltrekk. Når du velger tre farger som dekorasjonsguide, begrenser du ikke fordi du rett og slett kan omorganisere den dominerende og sekundære fargestoffet gjennom den fornuftige bruken av nyanser. Se hva du kan komme med å kombinere nyanser av lilla, oransje og gul eller rød, blå og creme .

Andre artikkelen

Slik lokaliserer du Residential Sewer Lines i Seattle
Hvordan lage blomster ut av polyester
Surround ideer for et hjørne Lennox Peis
Slik bruker du en POTS-telefon
Hvordan male mørke kjøkkenskap
Hvordan finne kjøkkendesign bilder på nettet
Slik organiserer du det perfekte håndverkskapet
Brick Wall Farger
Slik installerer du en presset Tin Backsplash
Slik starter du en remodel-prosjekt
Hvordan kaste bort gamle alkaliske batterier
Slik bytter du stemningen i hjemmet ditt ved hjelp av farge
Slik installerer du en trappelegel og spindler
De beste blinds for å blokkere ut lys
Kan du male keramiske veggfliser?
Slik legger du 4x12 Marble Kitchen Wall Tiles
Hvordan installerer jeg en amerikansk standard Neo Angle Shower Door Enclosure?
Slik legger du til keramisk flis på et bad gulv
Instruksjoner for å bygge utendørs trinn
Rimelig ideer for et kjøkken Backsplash