Ryddig vaskerom dør ideer

Ryddig vaskerom dør ideer  Enten du definerer 'ryddig' så rent og ryddig eller kjølig og hip, er det mange måter å oppgradere vaskeromsdøren til for effektivitet og design. Døren til vaskerommet ditt er ikke et funksjonelt stykke tømmer som deler et rom fra et annet - det er også en funksjonell del av hjemmet ditt som kan bringe organisasjon, lys eller ventilasjon til vaskerommet ditt.

Drop -i dør

Hvis du har en tradisjonell hengslet dør til vaskerommet ditt, bruk innsiden av den for å øke oppbevaring og oppbevaring av vaskerom. Klipp to hull i døren som er innen rekkevidde av den korteste personen i familien, men minst noen få meter fra bakken. Hvis du har innsatspaneler i døren din, gir disse flotte rektangulære utklippspunkter. Hvis ikke, er du fri til å kutte rundt, sekskantede eller andre former for hull. Ramme hullene med vindusrammer eller andre materialer for å gi døren en ferdig utseende og lukk eventuelle åpninger i hulkjerne dører, og heng deretter en lerret vaskepose fra en ledningsramme under hvert hull. Hver natt kan familiemedlemmene slippe klærne inn i vaskerposene gjennom døren uten å måtte åpne den. For mer organisasjon merker du hullene for mørkt og lett vaskeri.

Øk lyset eller luften

Klesvask trenger ikke å være en mørk, kjedelig chore. Erstatt din nåværende vaskeromsdør med en fransk stilsdør som har klare glasspaneler. Heng en gardinestang på kaféet på utsiden av døren og heng et rent gardinpanel for å gi lys gjennom, samtidig som utsikten blir begrenset. Hvis vaskerommet ditt pleier å bli tett og fuktig, bruk louvered dører for å øke luften flow, som også kan legge til lys, spesielt hvis louvene er justerbare, som horisontale persienner. Du kan fortsatt henge skiver og stativer på louvered dører, slik at du ikke mister noen funksjonalitet.

Familiemeldingsenter

Vri klesvaskdøren din inn i familiens meldingstjeneste ved å male begge sider av døren med tavlefarge. Sett inn et kalkstativ på hver side av døren, og bruk utsiden for generelle meldinger, gjøremålslister og dagligvarepåminnelser. På innsiden av vaskerommet, bruk tavlen til tavle for å få beskjed om til vaskeri og andre gjøremål, for eksempel å skrive trinnvise instruksjoner for barn som lærer å gjøre vaskeriet selv, påminnelser om ting å trekke ut og lufttørke, eller påminnelser for å sjekke lommer til vev og andre gjenstander før de legges til til vasken. Den indre tavlen kan også være et sted for barn å tegne fritt, noe som gjør klesvask til en mer ønskelig oppgave.

Andre artikkelen

Design av trebjelker
Taping Tørrvegg Tips
Typer av murstein for hjem
Slik beregner du isolasjonsmotstand
Slik installerer du Pavers for a Deck
Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Trillium
Slik borer du en metallplate
Hvordan remodel et romslig familierom
DIY: House Foam Isolasjon
Slik installerer du et laminatgulvsystem
Fake Stone Exterior og alternativer for å dekke
Instruksjoner for installasjon av keramisk fliser
Hvordan påføre urretan på hardvedgulv
Kitchen Renovation Planning
Hvordan legge Pine Gulv
Mobile Home Addition Ideas
Slik gjør du DIY sheetrock reparasjon
Passive Solar Home Ideas
Hvordan kantede veggfliser
Hvordan kutte Pex Pipe