Penguin Nursery Temaer

Penguin Nursery Temaer  Det er lett å sette pris på pingviner, spesielt når man ser på hvordan de tar vare på sine unge. Bildet av en morpingvin med hennes baby gjør det ideelt utgangspunkt for et barnehage tema, og det gjør pingvinerne i en pustenisk natur. velvalgte elementer i stedet for et rom fullt av penguin elementer kan gå langt i å oversette temaet mens barnehagen forblir en ren, beroligende atmosfære.

Fargeskjema

Et pingvin tema gir seg til varme hvite vegger trimmet i en Lys grå med varme undertoner. Minimal bruk av svart som aksentfarge - i vindubehandlinger, kunst og gjenstander - kan gi plassen en moderne følelse. Andre aksentfarger inkluderer kremaktig oransje, blekgul og klassiske kjønnsfarger, som f.eks. lyserøde eller lyseblå.

Veggoverføringsbilder

Oversize veggdekaler gir muligheten til å inkludere pingviner på veggen som er lette å flytte eller fjerne helt. Bruk veggen bak krybben for å vise en stor morpingvin som ser ned på babyen sin. Monter en stol r ail eller wainscoting på den nederste halvdelen av veggen. Legg til penguindekaler like over det i en marsj rundt i rommet. Dekaler er tilpassbare, noe som betyr at pingviner kan være rosa.

Vinduebehandlinger

Vinduebehandlinger er en mulighet til å inkludere et svart trykk. Hvite ballong nyanser med svarte bånd tie-ups er en ide; Hvite, rommørkende rulleskygger med skulpterte kanter ferdig med svart pompom trim er et annet alternativ. Hvite honeycomb nyanser brukt i kombinasjon med valanser av hvitt stoff med svarte polka prikker gir personvern og holder seg til fargeskjemaet.

Mobil

En mobil er en enkel måte å inkludere pingviner på. Mens massemarked pingvin mobiler er tilgjengelige, kan du også lage en med en malt quilting hoop og papir cutouts. Lag en mal for å spore, eller trekk pingvinerne frihånden før du skjærer dem ut av svart kartong. Lim hvitt kortlager for hver pingvins mage og heng de ferdige pingviner fra bøylen med sølvtråd.

Møbler

Møbler kan være lys blondt eller malt svart eller avhengig av malingsvalg for veggene. hvitt, hver med sin egen effekt. Hvis barnehagen er stor og veggene er hvite, bruk svart til barneseng, kommode og skiftbord for et moderne og elegant utseende. Hvit på hvit ser også bra ut med bruk av aksentfarger.

Vækstdiagram

Sett et vekstdiagram på veggen som vil bære babyen din i barndommen. Håndmal det eller bestill egendefinerte veggdekaler av skyggene til forskjellige pingviner. Ideer inkluderer den store keiserpingvinen, den litt mindre kongepingvinen, den gjennomsnittlige Humboldt-penguinen og den lille blåpingvinen. Stack bildene av pingvinerne vertikalt på veggen, en som står oppå den andre, ved siden av høydemålinger .

Toy Penguins

Fyllde dyr ikke bare direkte oversette barnehagen temaet, de gir barnet med noe å leke med. I et barnehage hvor temaet først og fremst foregår gjennom fargevalg, dekorere med ulike pingvinfylte dyr. Monter hyller for de mest spesielle lekene, og hold resten lett tilgjengelig for en krypende baby.

Andre artikkelen

Wood Floor Ideas
Slik legger du flis på en inngangsvei
Hva er en geotermisk varmepumpe?
Ideer til hjørne hyller for planter
Instruksjoner for en Hjem Vind Generator
Slik installerer Cap Shingles på et tak
Hvordan lage en bar fra grunnen av
Typer Interlocking Gummi Gulvfliser
Peiser som ikke krever utvendig ventilasjon
Slik installerer du en kobbervask
Slik reparerer du malingen fra en sementgulv
Hvordan bruke Plasti-Dip
Hvordan velge en teppe
Slik installerer du 38/52 Crown Molding
Slik bruker du Wood Trim
Slik gjenoppretter du kjøkkenskapene dine
Hvordan koble en vannmåler
Typer House Sidings
Gjør det selv: Laminat benkeplater til Corian benkeplater
Prosessen med å bygge ditt eget hjem