Slik legger du kabinett mot kjøkkenutstyr

Slik legger du kabinett mot kjøkkenutstyr 

1.

Kjøleapparater som vil imøtekomme kabinettvendt. Et tradisjonelt apparat kan ikke passe med en skapdør. Hvis apparatene er ganske nye, kan du kanskje bestille erstatningsdører og et trimutstyr fra produsenten.

2.

Mål apparatdørene dine eller se brukerhåndboken for Dørstørrelses spesifikasjoner. Bestil et kabinettpanel for å matche disse dimensjonene nøyaktig.

3.

Finn skruene som fester trimutstyret til apparatet. De er noen ganger skjult bak et magnetisk panel. Løsne skruene som fester trimutstyret til apparatet. Fjern trimutstyret fra sidene på apparatdøren.

4.

Skyv kabinettet vendt inn i trimsettet. Vendingen skal passe tett, men ikke å trenge inn i trimmen. Hvis vinkelen er løs, kan det skremme. Sett glidelås bak døren for å oppnå en god passform.

5.

Sett trimutstyret og den nye døren vendt på forsiden av apparatet. Stram skruene langs dørsiden med Phillips-skrutrekker.

Tips og advarsler

 • Kabinettvendt som er for stramt, bør ikke tvunget til sett i trimsettet. Finn en snekker eller annen erfaren møllearbeider for å justere størrelsen på vendingen slik at den glir inn i trimutstyret uten overdreven motstand.
 • Fancy hjem forbedring magasiner inneholder ofte bilder av designer kjøkken med kjøleskap og oppvaskmaskiner som ser ut som de var skreddersydd for kjøkkenet. Apparatene selv er ikke bestilt, men dørene som henger på forsiden er. Dørene kan bestilles fra de fleste kabinettprodusenter. Ved å legge inn kabinett mot kjøkkenutstyr, kan kjøkkenet ditt se ut som det tilhører de blanke sidene i et magasin .

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en neglpistol og kompressor
  Hvordan bygge din egen vindusmonterte solvarmer
  Bosch Router Instruksjoner
  Billig peisinstallasjon
  Hvordan bygge en bærbar kjøkkenøye med basenskap
  Hvordan å vite hvilken fargefasade å plukke ut for et hus
  Hvordan bygge en TV-hylle på veggen
  Hvordan meisle ut en dørlåsplate
  Hvordan å fullføre inne kjerne vegger med stein
  Tregulvtyper
  Wainscoting Instruksjoner
  Slik legger du en flisebelegg
  Organiseringsstrategier for rommet ditt
  Hvordan velge Dusj Wall Covering Material
  Slik installerer du en laminat benkeplate
  Hvordan forsegle naturlige stein etasjer
  Hvordan lage en Wall Tile Mosaic
  Skaper refacing problemer
  Slik bruker du gamle fliser
  Hvordan størrelsen Solar Panel Systems