Barnehagerom

Barnehagerom  En av de første tingene noen par gjør når de finner ut at de forventer at en baby skal begynne å planlegge innredningen til barnas barnehage. Mange favoritttemaer er egnet for gutter eller jenter, for eksempel sport eller sommerfugler, og enda flere temaer er kjønnsneutrale, inkludert dyre- eller storybook-temaer.

Kjønn Neutral

Forventende foreldre som ikke ønsker å finne ut barnets kjønn før fødselen, har flere kjønnsnutrale temaer å velge mellom når de dekorerer planteskole. Animal temaer, som teddybjørner, bunnies eller gule ender, eller favoritt tegneserier eller storybook tegn alle holder universelle appell. Noen av de mest kjente tegneseriefigurene som brukes i den generelle innredningen av barnehage er Winnie the Pooh, Snoopy, Looney Tunes og Mickey Mouse; The Mother Goose barnehageryt 'The Cat and the Fiddle' og Beatrix Potters klassiske historie 'The Tale of Peter Rabbit' er også favoritter. Leverandører som Baby Super Mall selger komplette barnesengssett og annet tilbehør designet rundt de fleste av disse temaene , som gir et fokuspunkt som viser det overordnede barnehagttemaet.

Jenter

Myke pastellfarger, for det meste i ulike nyanser av pinks og purples, har vært den tradisjonelle innredningspaletten for en babyens barnehage. Imidlertid kan flere spesifikke temaer brukes sammen med disse fargene som bakgrunn. For eksempel kan mange av babyens jentepersoner som foreslås av Pregnancy-Info.net, som inkluderer sommerfugler, Disney Princesses, ballerinas og fantasibaserte feer og enhjørninger, alle utfylle en pastellfargepalett. For å utvide bruken av farge og mønstre, bruk et blomstema, som inneholder lyse grønne, gule og oransje aksenter som kasteffekter og livlige vindubehandlinger.

Boys

Noen av de mer generelle barnehage temaene til en baby gutt 's rom inkluderer sports- og racerbiler. Men temaer kan også innsnevres og påvirkes av yrke eller hobbyer som barnets foreldre nyter. For eksempel kan en ivrig fisker velge å utforme et blått barnehage prydet med fisk aksenter, mens en brannmann kan male rommet rødt, hvitt og svart og aksent med dalmatiske hundepots. Baby Boy Nursery nettstedet foreslår også å forutse hva barnet kan like å gjøre som han blir eldre, for eksempel å forestille seg som en pirat og designe rommet rundt det konseptet, komplett med malte vegger som ligner toppdækket på et piratskip med en øya av i avstanden.

Andre artikkelen

Slik bytter du en tredørramme
Forslag til Apartment Kitchen Remodel
Instruksjoner for Hardwood Floors for Dummies
Hjelp med vanntett Epoxy på laminatgulv
Hvilke ting er i et eco bad?
Hvordan lage et rutete gulv på betong
Slik installerer du vinyllaminat over sementgulv
Hvordan beskytte deg selv før du signerer en arbeidsavtale
The Best Kitchen Remodel Secrets
Hva er forskjellen mellom en vindmølle og en vindturbin?
Gjør det selv Steel Buildings
Hvordan heve og senke en stige med en remskive
Slik fjerner du en Wallpaper Border
Hvordan velge den beste sidespor for huset ditt
Kan du flate over sponplater?
Hvordan endre retningen av tregulv
Hvordan lage et Home Media Room
Linoleum Gulv fjerning tips
Hvordan ha din drøm hjemme bygget
Gjør det selv Wood Picket Fence