Hvordan dekorerer jeg en virkelig liten Trailer soverom?

Hvordan dekorerer jeg en virkelig liten Trailer soverom? 

1.

Maksimer lagringsplassen din. Når du dekorerer et lite trailer soverom, teller hver tomme. Kjøpe ryddige beholdere som glir under sengen din, skokledder for skapet, og tiered hengende systemer for klær. Jo mer du legger deg bort og organiserer, desto bedre ser rommet ut uten andre endringer. I tillegg kan du flytte dine møbler bort fra gangavstanden på rommet ditt. Å se gulvet gjør at et rom ser større ut.

2. Bruk lette, myke fargetoner på veggene dine. Mørke farger lukker i et rom, mens lettere er luftige. Spesielt pasteller er et godt valg. Prøv å holde fargene i soverommet ditt i samme fargefamilie, forandre ting med tekstur og plassering. Overvei å bruke halvglansmaling, som ikke bare er lett å holde ren, men gjenspeiler også mer lys enn flatmaling.

3.

Kjøp nye vindubehandlinger. Du vil ha enten shearbelegg, eller de som du enkelt kan flytte for å slippe inn lyset. Tilhengere har ofte bare ett soveromvindu, og du vil ha så mye naturlig lys som mulig. Legg til belysningsarmaturer utstyrt med bredspektret lyspærer til eventuelle gjenværende mørke områder. Bredspektret pærer etterligner sollys.

4.

Legg et dressingspeil på rommet ditt. Sett den over fra vinduet ditt. Dette reflekterer lys, noe som gjør at rommet ser større ut.

5.

Bygg en hylle rundt toppen av soverommet på døråpningsnivået. Dette gjør et flott sted for dekorasjoner og samleobjekter som er oppe fra gulvet og trygt. Legg til en eller to hengende planter for en positiv soveplass.

Tips og advarsler

 • Velg møbler som gir deg lagringsalternativer og bruk bordbelegg som har vertikal striper for å få taket til å føles høyere.
 • Unngå gulvlamper. Bruk sporbelysning i stedet for å frigjøre plass.
 • Tilhengere er, av natur, små mellomrom. Dette gir noen fordeler som mindre rengjøring og vedlikeholdstid. Men når det gjelder å pynte på sovevognen din, kan det føles trangt og prippen hvis du ikke bruker plassen effektivt. Den gode nyheten er at det er noen veldig enkle dekorative tips som gjør at noen rom føler seg og ser større ut, uansett hvor lite. Noen få endringer i maling, belysning, møbler og overordnet organisasjon, og rommet føles helt nytt.

  Andre artikkelen

  Hvor høyt over en forfengelighet speil Skal du sette et lys?
  Slik bruker du forskjellige typer stucco til et hjem
  Akustisk takmontering
  Hvordan lage et betongstempel
  Hvordan Kutte Rafter Haler
  Hvordan remodel et lite bad
  Hvordan erstatte Drafty Windows
  Slik løser du kjøkkenteller feil
  Hvordan bygge en dekk av tre og glass
  Slik bidrar du på flisearbeid
  Hvordan å beregne lineære føtter for takrenner
  Hvordan lage en brann bølger
  Hvordan bruke Studor Ventiler
  Slik installerer du en automatisk luftkompressor drenering fra Harbor Freight
  Wire Cutting Tools
  Slik leser du en linjalbånd
  Måter å isolere eksisterende vegger
  Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
  Hvordan lage en trekomfyr gnistfanger
  Slik installerer du porselenfliser over kryssfiner