Malte tekstur effekter

Malte tekstur effekter  Gips og maling tilsetningsstoffer kan legge til tekstur og visuell interesse for tak og vegger. De kan også dekke eller camouflere feil i gips. Med den rette malingensteknikkteknikken kan gamle vegger gjøres for å se nye og nye vegger kan gis karakteren til en antikk. Mulige effekter inkluderer gips, blonder og stein.

Splatter Texture

Splatter tekstur, når den påføres med en sprøyter, skaper et tynt, subtile lag med tekstur som er merkbart, men ikke så tydelig som tyngre teksturer som popcorn. Stippling effekten av splatter tekstur kan oppnås med børster og ruller, men effekten vil bli tykkere og mindre jevn.

Popcorn Texture

Popcorn tekstur, også referert til som en akustisk finish, er oftest funnet på tak. Denne blandingen av latexmaling og små Styrofoam-perler skjuler gips-imperfektene godt. Ulempen med denne teksturteknikken er at målingen samler støv og er vanskelig å male over. Effekten av popcorn tekstur er et rock- eller betonglignende utseende.

Skiptrowel Texture

Ifølge Paint Pro Magazine er bytte- eller knockdown-teksturteknikker sannsynligvis den mest populære teksturteknikken landsomfattende. Et tykt lag med tekstur påføres på veggen ved hjelp av en sprøyte med stor åpning. Når det begynner å tørke, blir store klumpete tekster slått av veggen med en trowel eller malingskraper. Avhengig av sprøyteteknikken og tykkelsen på teksturforbindelsen oppnås forskjellige effekter med denne metoden, inkludert et blonderlignende utseende og et aldrende gipsutseende.

Mursteinstekstur

Utseendet til murstein kan være oppnådd med en kombinasjon av switchrowel og stippling teknikker sammen med et grunnlag av sand finish maling. Sandfinmalingen etterligner fugemasse. Malere tape brukes til å snitte av 'mursteinene' og et tykt lag med tekstur øker 'mursteinene' over grout linjene. Paint Pro Magazine anbefaler å ta et bilde av en ekte mur for inspirasjon når det gjelder å fargelegge på farge etter at tekstur er tørr.

Faux Texture

Du kan etterligne mange teksturer med enkel maling og forsyninger som f.eks. børster, glasur, svamper, filler, plastposer og kammer. Den riktige malingen teknikken kan etterligne teksturer som aldring gips, ruskind og marmor.

Andre artikkelen

Slik installerer du Shiplap Siding
Installasjonstips for dusjbaser
Er det greit å ha tregulv i et kjøkken?
Metaller brukt i tinn
Typer Log Cabin Siding
Slik installerer du trappskinner og spindler
Slik isolerer du en plate på en karakter
Slik bytter du en enkeltstangsarmaturkran
Elektrisk kabeldefinisjon
Slik installerer du utvendig trim på en patio dør
Hvordan installere Interior House Trim
Hvordan installerer jeg Rake Trim?
Hvordan legge svart granitt flis på benkeplater
DIY Husbyggesett
Slik Tile Dusjvegger Step-by-Step
Kryssfinértyper for keramisk flisunderlag
Slik bestemmer du vinylfilmtykkelsen
Slik måler du vanntrykk hjemme
Hvordan få kunstige røde rosenblader
Hva er en Powder-Actuated Nailer?