Kunstige ferskvann akvarium planter

Kunstige ferskvann akvarium planter  Kunstige planter er et godt valg for mange hobbyister, spesielt de med fisk som nibler ved ekte planter nok til å ødelegge dem. Når du går til dyrebutikken, finner du dusinvis av kunstige planter som er designet for å se akkurat ut som den virkelige ting. Disse plantene er generelt merket som planten de dupliserer, dvs. vannsprit, sverdplantasje, anacharis.

Silkeplanter

Mange hobbyister føler at silkeplanter er mer realistiske enn plastik, men disse plantene trenger spesiell pleie å se deres beste. Silkeplanter kan begynne å falme og miste noe av deres dype farge når de blir utsatt for direkte sollys. De brukes best i tanker der sollys ikke er et problem. I tillegg må silkeplanter rengjøres med lunkent vann. Bruke varmt vann på silkeplanter kan også få dem til å falme. Silkeplanter har en tendens til å være dyrere enn plastikene, med 2010-priser i gjennomsnitt ca $10.

Flytende planter

Kunstige planter kan være mer nyttige enn de egentlige når det gjelder å gi ly for ung fisk. Det vil tjene den hensikt, men i motsetning til naturlige planter vil det ikke vokse og potensielt blokkere innkommende lys. Se etter en kunstig flytende plante som dekker omtrent en tredjedel av vannoverflaten. Du kan forvente å betale ca $5 for denne typen plante. Hvis plast flytende planter akkumulerer smuss eller alger vokser på dem, fjern dem fra tanken og rengjør dem med varmt vann.

Drivplanter

Mange dyrebutikker og akvariumsenter selger drivved på en skiferbunn i vekt. Av disse drivvedbrikkene har plastplanter og kunstige blomster festet til dem. Prisen varierer, men fra 2010 koster en anstendig drivved- og plantekombinasjon $10 til $15. Drivved og anlegget kan rengjøres sammen ved å suge dem i varmt vann.

Andre artikkelen

Slik installerer du nye skap
Slik Tab Solar Cells
Slik beregner du kostnaden for et blokkrom tillegg
Hvordan bygge et skap for et kjøkken
Slik installerer du tregulv på tre
Kobber Wire Alternativer
Mission Kitchen Remodeling Ideas
Hvordan bygge en innfelt bokhylle
Riktig toalettdreneringsinstallasjon
Hvordan Design u0026 amp; Bygg en Cantilever Home Addition
Hvordan Stage Bokhyller
Slik installerer du trusser
Definisjon av Timberline Roof
Slik installerer du en dummy-dørbryter på en forboret dør
Hvordan bygge tretak trapper
Slik installerer du baderomsvaskeplater
Kjellerisoleringstips
Hvordan Ceiling-Monter en dusjstang
Hvordan bygge grønne hjemmepanelpaneler
Hvordan installere en aluminium skyvedør