Dekorative forslag til kaster

Dekorative forslag til kaster



  Kaster er små tepper som kommer i en rekke farger, mønstre og stoff. De brukes vanligvis som omslag, for å holde seg varm i områder av hjemmet der et teppe kan virke for stor, slik som på sofaen eller favorittstolen. Kaster kan også legge mye til innredningen din eller oppdatere et rom med liten investering eller forpliktelse. I en klemme er kaster gode til å gjemme flekker, nicks og misfarginger på sofaen din.

Soverom

Drap et kast over et av de nederste hjørner av sengen din, nesten som det var kastet på sengen som en ettertanke. Gjør små justeringer til det ser ut som du vil. Bruk et kaste som passer til et par dekorative puter eller utfyller sengetøyet ditt. Et lystfarget eller tungt mønstret kast vil legge opp en ren dyne, og et solidt kaste vil nøytralisere en dyne som har et travelt mønster.




Dekk del av en benk eller et bryst på slutten av sengen med kaste, i stedet for å legge den på sengen. Rull opp et par kaster for å vise om kofferten eller benken har åpne hyller.

Stue

Legg et kast over ryggen eller armen på sofaen eller stolen for å skjule flekker i dine møbler eller for å legge til farge og tekstur. For eksempel vil et plysjkast legge varme til en skinnsofa. Draping kastet over sofaen eller stolen holder det også innen rekkevidde, så det er lett å nå når du vil smugge i det mens du ser på favorittfilmen din.



Vift ut to eller tre kast over kantene på en osmann for å legge til farge og design. Alternativt kan du kaste et par kaster opp og ordne dem under et åpent salongbord eller i en stor kurv ved siden av sofaen.












Med leker kan du leke med farger eller mønstre som du ikke vil forplikte deg til, for eksempel å legge lime grønn eller snømenn til din innredning. Innredning med kaster lar deg også enkelt og rimelig - oppdatere innredningen din hver sesong eller så ofte du vil, uten for mye bekostning.

Vegger

Heng et dekorativt kast på veggen --- for eksempel et tapet eller kunstverk --- hvis du vil dekke et stort rom på veggen eller bare vise et dekorativt kaste. Ramme det eller bruk tekstil lim for å lage en fane på toppen og heng den på en dowel eller gardinhenger.


Bruk et slank kaste som et skjerf for å komplementere gardiner eller legge til en lekfull touch til dine vinduer.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en radius med en Skilsaw
Hvordan lage tresulvinnleggsmønstre
Hvordan dekke Ugly Rental Kitchen Backsplashes
Slik oppdaterer du ditt gamle klokke
Slik rammer du for Windows og Døråpninger
Slik installerer du Nafco Vinyl Tile Wood Plank
Korrekt utarbeidelse av nettsted for forutskårne trinn
Inspirerende vindu behandlinger
Hva er de fire hovedtyper av belysning?
Hvordan å beregne for baderom avtrekksvifter
Europeiske art deco periode farger
Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
Hvordan lage flat skap dører
Snekkerideer for kjøkken
Hvordan dekorere med en svart sofa
Slik bruker du Air Tools
Slik måler du en teppepute
Hvordan kutte Aluminium Trim
Hvordan bestemme hvor mye flis er nødvendig
Skap gjenopprette ideer