Colonial Paint Colours

Colonial Paint Colours  Den koloniale arkitektoniske stilen fant sted mellom 1600 og 1780, ifølge pengepottet. Historisk nøyaktige farger for denne perioden stod på de naturlige elementene i miljøet. Kolonistilen ble brukt på østkysten og noen deler av sørvest. Når du maler utsiden av et kolonialt hjem, må du velge de fargene som var tilgjengelige og vanlige i løpet av denne tiden.

Indigo eller Blå

Indigo eller dypblå er en farge som brukes på kolonistiltehjem. Blå var et tegn på rikdom i kolonitiden på grunn av mangel på blått pigment for maling. Et blått eksteriør var et statussymbol, og huseiere ønsket å male sine hjem med fargen.

Hvit, Ocher og Gul

Oker er en brunaktig gul som dekorert utsiden av koloniale hjem. Koloniale villaeiere brukte også mykere gulger i en kremet tone. Hvit, beige, mandel og taupe ble alle brukt på utsiden og interiøret i koloniale hus. Disse fargene ble valgt for beskjedne boliger fordi materialene var lett tilgjengelige og rimelige.

Rød

Rød ble brukt på det indre av koloniale hjem til accent rom og møbler. Interiøret av skuffer, innsiden skap og spisestue hutches var vanlige steder å bruke rødt. Utvendige skodder og trimmen på utsiden av huset er preget av rød maling på noen koloniale hjem.

Brent Umber og Brun

Brent Umber er en rødbrun farge som kan male et kolonialt hjem i en historisk nøyaktig nyanse . I tillegg til den røde skyggen av brent umber er rike sjokoladebrune et godt valg for koloniale boliger også.

Colonial Revival Colors

Mellom 1900 og 1940, etter at viktoriansk epoke begynte å falme, ble den kolonial arkitektonisk design hadde en gjenopplivingstid. Fargerne huseiere valgte for koloniale boliger i denne perioden er ikke nødvendigvis historisk nøyaktige representasjoner av den opprinnelige kolonitiden. Boligeiere valgte grå, taupe, hvit og blå for å male utsiden av disse boliger.

Andre artikkelen

Isolasjonsinstallasjonstips
Slik bruker du Round Placemats med en duk
Slik legger du til en Cinder Block Wall
DIY Legg til vaskeromsutvidelse
Porch Addition Ideas
DIY Kjøkken Backsplash Idea
Hvordan bygge tre brennende peiser
DIY Clean Wood Peis Insert
Hvordan Estimere hvor mye maling du trenger i to enkle trinn
Slik installerer du en Glass Block Wall Divider
Riktig negler for tregulv
Slik installerer du lydisolering ved hjelp av gips
Slik finner du penner gjennom utvendig sidespor
Hvordan gå Green og Eco Friendly i din leilighet eller sovesal
Om flenser
Hvordan lage et bad Keramisk vask
Hvordan kjøpe Western Cedar Siding
Gassrørskjæringsmetode
Cotter Pin Vs. Låsering
Hjemmelaget kjøkkenbord