Slik fjerner du kjøkken linoleum

Slik fjerner du kjøkken linoleum



 

1.

Bestem når linoleum ble lagt. Hvis det ble installert tidlig på 1980-tallet eller før, så er det mulig at linoleumet inneholder asbest. Hvis det gjør det, bør det fjernes av en profesjonell eller ikke i det hele tatt, og det nye gulvet er installert over det. Klipp et lite stykke Linoleumet som skal testes for asbest. En gulvbutikk eller det lokale kontoret til statens miljøvernavdeling har navnene på fasiliteter som er utstyrt for å teste for asbest.

2.

Klipp linoleumet i lange, smale stykker 3 til 5 tommer i bredde hvis gulvet ikke inneholder noen farlige materialer. Dette gjør det lettere å stripe, da gulvet begynner å skille fra baksiden når den trekkes opp. Jo tynnere stripene blir, desto lettere å få ahold av det, og jo mindre vil det skille.

3.

Skal linoleum av ett stykke av gangen og kast bort . For å løsne limet og gjøre det lettere å trekke tilbake, krysse et hjørne av linoleumet og bruk varmerpistolen på det eksponerte limet og gulvet.

4.

Skru av overskytende Lim når en stor del av gulvet har blitt avskallet. For å gjøre dette lettere, hell kokende, såpevann (oppvaskmiddel fungerer fint) på området som skal skrapes. La det sitte til vannet avkjøles og skrape deretter. Hvis gulvene under er tre, vær forsiktig så du ikke vinkler skraperen for mye, slik at du ikke tar stykker av undergulvet opp med limet. For lim som har satt lenge, kan et knivblad virke bedre enn en maling skraper, bare vær forberedt og ha litt ekstra blader hendig.

5.

Slip av gjenværende lim etter at gulvet har tørket. Dette er det siste trinnet i å forberede gulvet til en

Tips og advarsler

 • Når du er i tvil, prøv å fjerne eller skrape i et hjørne bak en dør eller under en apparat. Dette gjelder også for å fjerne prøven for asbestprøving.
 • Ved kutting av linoleumstrimler, vær forsiktig så du ikke kutter for dypt og ødelegger gulvet under.
 • Den mest skremmende delen av å bytte ut et kjøkkengulv kan fjerne det gamle linoleumet. Ofte har gulvlimmen suget inn i treet under, noe som gjør det til en lang og rotete prosess å fjerne. Mens det aldri er en lett oppgave - og en som kan bli vanskeligere, jo lenger sitter den - det er en måte å gjøre fjerning av gammelt linoleum så smertefritt som mulig. Det vil fortsatt ta litt albuefett, litt tålmodighet og litt besluttsomhet.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du Paint fra Redwood Siding
  Hjemmet bruker til hydrogenkraft
  Hvordan å fjerne baderoms tetningsmasse
  Hvordan lage en billig forbedring i hvert rom i huset ditt
  Hvordan gjenopprette lysekroner
  Hvordan mørke Maple Skap
  Tips om å legge keramiske fliser
  Hvordan bygge en Wraparound Country veranda
  Hvordan bygge en vannvarmer innkapsling
  Hvordan lage Round Drywall Corners
  Hva er Latex Paint?
  Hvordan lage sementfliser
  Hvordan skrive en arkitektonisk rapport
  Alternativer for dusjmurer
  Bygg koder for en terrasse
  DIY Justerbare Sawhorses
  Hvordan installere Cedar Shakes på en vegg
  Hvordan fikse gipsvegg etter å ha tatt ned bakgrunnsbilde
  Nye stildusjer som er enkle å rengjøre
  Hvordan kutte en teller for en kjøkkenvask