Dekorere farger som går med en lyseblå sofa

Dekorere farger som går med en lyseblå sofa  Farger som utgjør et rom er avgjørende. De setter inn tonen og atmosfæren i rommet, avgjøre om rommet vil være et rolig, avslappende sted eller et hoft, energisk rom. Farger på et rom er mye mer enn bare malingfarger på veggene. Hvert enkelt møbel bør legge til et utpekt fargeskjema på rundt tre farger som samarbeider for å se på rommet.

Enhver skygge av brun

Lyseblå er en pastellkul farge som ligger rett overfor det varme farger på fargeskiven. Brun er en varmere farge, bestående av en rekke forskjellige farger som gul, blå, oransje og svart. Brun og blå sammen skaper en veldig jordisk effekt, stemningsfull for havet og stranden sand og egnet for badebyer. Velg en pastellskygge av brun, som tan eller taupe, for å gi rommet et lettere, luftigere utseende. Men for en mer ekstreme effekt, koble den lyseblå sofaen med en sjokoladebrun for å understreke sofaens lysstyrke og legg til en rikdom i rommet.

Enhver skygge av blått eller grønt

Pairing a cool farge som lyseblå med en annen kul farge, som for eksempel en mørkere nyanse av blått eller noen nyanser av grønt, er en idiotsikker dekorasjonsordning. Kule farger blend sammen uanstrengt, og blå og grønt gir spesielt en akvatisk effekt som minner om havet og en meget pastoral kvalitet, stemningsfull for enger under en blå himmel. For eksempel, par en lyseblå sofa med omgivende lysegrønne farger som mynte eller olivengrønn, eller gå mer ekstreme og par sammen med mørkere greener som jæger eller vintergrønt. På den annen side, kombinerer en lyseblå sofa med flere nyanser av blått gjør det til et beroligende rom. For eksempel, kombinere fritt med nyanser av turkis, turkis, azurblå, marineblå eller indigo for et rom som er dynamisk, men balansert.

Klassiske varme farger

For umiddelbar kontrast og å skape et rom som er livlig , kombinere en lyseblå sofa med klassiske varme farger som rød eller oransje. Slike farger oppnår uanstrengt mot hverandre, men ikke på en tøff, tøff måte. Farger som oransje og lyseblå eller rød og lyseblå legger naturlig vekt på hverandre, og gir en følelse av balanse for å gi deg et rom som er både beroligende og energisk.

Andre artikkelen

Billigste måten å bygge en garasje på
Kjellerisoleringsteknikker
Hvordan lage et Sod House på Graph Paper
Slik bruker du Peel u0026 Stick Groutible Tile Floors
Hvordan måle dører på et mobilt hjem
Gjør det selv planer for en bananhenger
Tapetfjerning med eddik og mykner
Hvordan bruke Wood Trim Under en stol Rail
Slik viser du hvor mye sykkel du trenger
Slik bytter du en Delta Bathtub Drain
Ulemperne med radio vannmåler
Slik installerer TrafficMaster Flooring
DIY Garage Epoxy
DIY Utvidet Metal Lath Installasjon
Ideell dør- og monteringsveiledning
Er det klokt å sette to lag med flekker på slipte tregulv?
Cons of Vinyl Composition Tile
Hvordan identifisere et asbesttak
Stiler av nederlandsk Vinyl Siding
Slik installerer du et komplett komprimert luftanlegg