Online hjelp for interiørdesign

Online hjelp for interiørdesign 

Typer

Online hjelp for interiørdesign varierer fra 3-D-demoer som gir deg mulighet til å forhåndsvise hvordan forskjellige malingsfarger, vegg- og gulvbelegg og møbler vil se på omfattende utformingsskjemaer. For eksempel kan det interaktive romoppsettprogrammet SeeMyDesign.com gjøre det mulig for brukere å forhåndsvise forskjellige konfigurasjoner av møbler og innebygde skap, romfarger, tapeter, tepper og veggkonstruksjoner. Interior Decorator tilbyr et omfattende bibliotek med arrangører, shopping og en online 'Interior Decorating Bible.' Benjamin Moores interaktive 3-D verktøy lar brukerne laste opp bilder av sine egne rom for å forhåndsvise mulige malingsfarger for vegger. Et gratis program tilgjengelig for nedlastning på nettet, Sweet Home 3-D, skaper tredimensjonale modeller av hvilket som helst rom, inkludert møbler, veggdesign og tilbehør.

Overvejelser

Når du velger et onlineverktøy for interiørdesign, jobber du med flere verktøy - litt informativ og litt praktisk - for å få en omfattende plan. Les en rekke kilder Dette trenger ikke å være så tidkrevende som du kanskje tror, ​​selv et enkelt nettsted kan gi omfattende informasjon. For eksempel har My Interior Decorator også en blogg, flere grundige artikler om prinsippene for interiørdesign og en gjennomgang av innredningsprogramvare.

Advarsel

Ta notater basert på hva du har oppdaget ved hjelp av modelleringsverktøyene, men vær forberedt på å gjøre endringer i romdesign når du begynner å jobbe med den faktiske plassen. Dekorere et hus eller en leilighet kan være skremmende for den første gangs dekoratøren eller de som jobber med et begrenset budsjett. Mange innredningssider tilbyr gratis eller avgiftsbasert onlinehjelp for innredning.

Andre artikkelen

Stående søm Metal Roofing Tools
Hvordan fester jeg en 2 x 6 styret til en betongvegg?
Slik installerer du Hardie Board Tile
Office Remodeling Ideas
Slik bruker du selvklebende drywallbånd
DIY Shower Seat Ideas
Slik fjerner du et badskap og benkeplate
Hvordan legge et gulv over en kjellerplate
Betong og stein Patio Designs
Slik bytter du en belte på en håndverker 3-til-21-belte sander
Slik beregner du grusvolum
Deck Ideas for Manufactured Homes
Home Office Innebygde Møbler Ideer
Clean Room Entry Procedures
DIY Betongstempling
Bullnose Granitt Edging
Slik kanter Hardwood Floors til en kurve
Hvordan finne ut den riktige størrelsen for et Leach-felt
Ulike bruksområder for Dremel Tool
Hvordan dekke et kjeller gulv med underlag