Wall Panel Alternativer

Wall Panel Alternativer  Veggpaneler har to hovedformål: deksel og dekorasjon. Hvis veggpaneler bare brukes til deksler, ser de ut utilitaristisk og enkelt, laget av grunnleggende materialer som fokuserer på holdbarhet og beskyttelse mer enn utseende. Hvis veggpaneler er dekorative, er de vanligvis laget av mer komplekse materialer og kommer i forskjellige farger og mønstre.

Metall

Metallveggpaneler er laget av materialer som aluminium og stål som er dekket med en sinkbelegg for å forhindre korrosjon. Disse panelene kan males med polyesterbelegg, men avviger sjelden fra grunnleggende hvite og grå farger. De lager en ribbet vegg, eller en vegg som har bemerkelsesverdige høyder hvor en panelstrimmel slutter og den andre begynner. Disse metallpanelene brukes vanligvis til varehus, gymnasier og andre større områder hvor kostnadene kan være et problem.

Syntetisk

Syntetiske veggpaneler er laget av fiberboard eller sementbordskombinasjoner med syntetiske fibre presset tett sammen slik at de binder i en flat, lagdelt form. Denne typen veggpanel er mye lettere enn metall og kan males lettere. Som et resultat blir panelene ofte brukt inne i bygninger eller boliger hvor utseendet er viktig. Syntetiske akustiske veggpaneler er utformet for å fange og reflektere lydbølger.

Faux Looks

Fauxveggpaneler er ment å replikere tradisjonell murverk med finér. I stedet for å bruke ekte stein eller skifer for å skape en yttervegg, bruker panelene betong til å simulere kantene av stein bundet til en sementbrettbakgrunn. Mange designalternativer og teksturer er tilgjengelige å velge mellom for disse panelene, men installasjonen kan være kjedelig.

Tekstiler

Tekstilveggpaneler er typisk utformet for å være dekorative og hviler ofte på andre vegger på samme måte som malerier gjør. Disse panelene fungerer best når de er lyse eller forskjellige farger som kan legge til variasjon i et rom.

Glassfiber

Glassfiberpaneler finnes på bad der store dusjer er installert. Disse panelene er utformet for å være vanntette og kan komme i forskjellige farger og bredder.

Andre artikkelen

Peis og hylle design ideer
Cob Konstruksjonsteknikk
Marble Gulv Råd
Baderomsdesign og renoveringsteknikker
Hvordan lage en betongvegg
Kan jeg sette fliser på tre jernbanestropper?
Hvordan sette en peis i et mobilt hjem
Hvordan bygge en Glass Block dusjkabinett
Hvordan montere en stor speil
Slik dekorerer du et bad med Blue Subway Tiles
Bedroom Makeover Ideer for barn
Informasjon om best isolasjon for et loft
Informasjon om underjordiske hjem
Hva er Home Renovation Loans?
Hvordan lage rimelige persienner
Hvordan Estimere elektrisk bruk for en ny bygning
Hvordan leie en Mini Skip fra Toddskips
Hvordan montere en elektrisk anker vinsj
Hva trenger du å være en kjøkkendesigner?
Hva er forskjellen mellom kilntørket og krydret ved?