Utenfor Box Undercounter Lighting Ideas

Utenfor Box Undercounter Lighting Ideas  Under-belysning kan tjene mer enn et utilitaristisk formål; det kan også legge til tegn til en diskplass. LED-lys og lysrør med lav watt brukes ofte til å belyse mørke benkeplater, selv om dekoratører som ønsker å legge til en stilistisk berøring, kan velge utradisjonell kjøkkenbelysning. Twinkle lights er en billig måte å legge til litt magi til klassisk belysning. Men hvis 'grønn' eller økologisk vennlig er det en designer ønsker, kan intelligent belysning bidra til å spare penger på elektriske regninger.

Twinkle Lighting

En streng med C6 mini LED-lys, også kjent som hvite blinklys, kan gå langt når det gjelder kjøkkeninnredning. En normal bruk av denne belysningen vil ramme rammen under kjøkkenskapene. Den kan brukes alene eller sammen med andre tradisjonelle lysdiodelister for å legge til et snev av femininitet og innfall. Andre måter å bruke blinklys på er å skape et bakplate som kan innarbeides med 'backsplash' -området, som er det til tider flislagte området mellom skapene og disken. I stedet for å belaste bunnen av kabinettområdet, kan en designer eller hobbyist lage en opplyst bakplate av tre eller kork-bord. Hull kan bores for å lage et design i det valgte brettet, og blinklysene kan settes inn. Vanlige design kan inkludere kjøkkenrettede ord eller tegne fra himmelske inspirasjoner.

Farget lys

Farget LED-belysning er ikke bare for nattklubbsinnredning. Faktisk kan blå eller grønne lys legge til en annen kreativ dimensjon til belysning på benken. Farget belysning kan bidra til å forbedre kjøkkenets farger. For eksempel kan et kjøkken innredet i jordfarger bruke sepia farget belysning, eller et moderne rustfritt stålkjøkken kan accentueres med en skarp blå belysning. En av de viktigste tingene å se etter når du velger belysning er wattet, da en lav 12 watt er generelt anbefalt for belysning på teltene. I tillegg er installasjon av farget lys ikke forskjellig sterkt fra annen LED-belysning, og noen kits er enkle for de fleste gjør-det-selv-avicionados å installere mens andre enheter kan kreve en elektriker.

Frigjørende lyspære

A dekoratør som ønsker å fremkalle en urbane følelse til kjøkkenet, kan velge å installere frikoblingspærer med lav effekt. En fritt fallende lyspærer er en som bare er en stikkontakt som er festet til en normal lyspære, enten hengende fra en rustfritt stålstang eller en elektrisk ledning. Fordi denne bjelkebelysningsarmaturen er en favoritt med dekoratører, er ledningen eller kabelen til belysningsarmaturen lettere tilgjengelig i en rekke farger. Bruk av denne armaturen for et undertellerområde vil avhenge av hvor mye plass mellom skap og benkeplate. Denne belysningen er ofte mer hensiktsmessig for leiligheter med høye tak, da det krever en viss plass mellom kabinettbunnene og benkeplaten for lyspæren å synke. W hønne som brukes i forbindelse med moderne kabinett, undergrunnsplater og børstet metallarmaturer, kan det hjelpe et kjøkken til å presentere den mangelfulle, men metropolitanske appell.

Energibesparende Intelligent Lighting

Økologisk vennlig eller energibesparende belysning er en trend som selv påvirker under-belysning. En form for denne typen belysning er floriserende, noe som gir et uforgivende hvitt lys knyttet til næringseiendom. Nye fremskritt i økologisk vennlig belysning har innlemmet mikro-sensorer og mikrokontroller, noe som kan bidra til å fornemme og overføre lys hvor det ville være mest fordelaktig i motsetning til belysning hele området. Økologisk miljøvennlig belysning har muligheten til å bli dimmet, noe som også kan bidra til å spare på energiforbruket. Dekoratører som ønsker å hjelpe til med å lyse svakt opplyste underlagsområder, kan også bruke speilfliser som backsplash. Innlemme en reflekterende overflate kan bidra til å sprette lyset og dermed lysere området.

Andre artikkelen

Hjemmelaget solkraft
Slik sjekker du på statusen til en entreprenørlisens
Hvordan identifisere grønne møbler
Hvordan lage et badekar laget av keramisk flis
Hva er en Lag Bolt?
Hva er involvert i å installere etterspørsel varmtvannsberedere?
Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Hvordan bygge en utendørs Pizza peis
Gjør det selv-takrom tillegg
Hvordan lage en lege s kontor
Grunnleggende loddeinstruksjoner
Hjem bygget solpaneler
Hvordan motta skattekreditt for å isolere hjemmet ditt
Hvor tett bør boltene bli strammet
Slik installerer du laminatgulv over støt i badegulv
Hvordan spare penger og ha et energieffektivt hjem
Hvordan lage Rick-Rack Roses
Teppe Strekk og reparasjon
Problemer med veggmonterte toaletter
Typer Wrap-Around Door Hinges