Ulemperne med stemplet betong

Ulemperne med stemplet betong  Betong kan være et billig alternativ for villaeiere som ønsker å installere gulv i et bassengområde eller inne i hjemmet. Stampet betong skaper utseendet på naturstein med det billige materialet som gjør det til et ideelt valg for villaeiere på et budsjett. Fargevalg og mønstre som er tilgjengelige, tillater deg å velge gulvdesign som koordinerer med hjemmedekorasjonen. Materialet har noen ulemper som du bør undersøke når du veier gulvalternativer.

Sprekk

Betonggulv pleier å knekke over tid. En profesjonell eller riktig installasjon av et betonggulv kan bidra til å minimere sprekker og bestemme hvor gulvet vil sprekke. Selv om disse forholdsregler kan bidra til å redusere utseendet av sprekker på åpenbare steder på gulvet, kan det ikke eliminere muligheten. Du vil kreve en profesjonell betongpersonell for å reparere sprekker i gulvet. Ved dype sprekker kan gulvet måtte komme ut.

Fargeproblemer

Farger og mønstre er rikelig for et stemplet betonggulv, men materialet fades over tid. Det er vanskelig å installere en ny del av betong til et område uten et tydelig skille mellom den nye betongen og det eldre materialet som matcher betongens farger når du trenger mer enn en betongleveranse for et område.

Slippery

Når du bruker et stemplet betongdesign i et bassengområde, må du legge til materialer til betongen for å gi gulvtekstur og forhindre glidelås når betongen blir våt. Et stemplet betonggulv kan også være et glatt alternativ i hjemmet.

Vanskelig Do-It-Yourself Project

Et stemplet betonggulv er ofte et vanskelig prosjekt for å gjøre det selvfølgelig med liten erfaring i betonggulv. Mens materialkostnadene er mye lavere enn andre gulvmaterialer, kan kostnadene til profesjonelle installatører øke kostnadene.

Andre artikkelen

Hvordan remodel et 100 år gammelt hus
Hva er de forskjellige typer kjøkken tellere?
10X10 Bedroom Makeover Ideas
Grunnleggende om Home Solar Electricity
Hvordan kutte keramiske fliser med en vinkelsliper
Crown Molding Installasjonsprosedyrer
Slik Techno-Isolere for effektivitet
Akryl Vs. Støpejern vasker
Veggformingstyper
The Best Bathroom Fixtures
Grønne fordeler med polert betonggulv
Typer av dusjglass
Slik installerer du en overgang fra teppe til laminat
Hvordan blåse isolasjon i et hus
Hvordan kutte lengden på skruene
Slik oppdaterer du et lite bad
Baseboard Installasjonstips
Gassdeteksjonsmetoder
Hvordan lage finérkryssfiner
Hva brukes Alpha Gypsum til?