Typer falske blomster

Typer falske blomster  Friske blomster legger duft og farge til en innredning. Dessverre varer de bare noen få dager før de vil, og må byttes ut. Hvis du ikke har en skjærehage, kan du kjøpe blomster hver uke, ta en bit med penger. Overvek kunstige blomster i stedet. Kvalitet silke eller stoffblomster kan nesten ikke skiller seg fra ekte blomster. Og oppriktig falske blomster laget av papir, perler eller glass til et rom.

Silke eller Fabric

Silkeblomster er laget av stoffer som strekker seg fra polyester til silke. Blomstene er livlignende fra noen få meter unna. Fordelene med silkeblomster inkluderer deres tilgjengelighet i farger som ikke er funnet i naturen, for eksempel svart, gull og sølv. Ultraliserte blomster legger til drama til en inngangsvei. Silke roser kan for eksempel være tre eller fire ganger større enn deres ekte kolleger. Å holde ordningen ren gjøres ved å blåse av støv med hår tørketrommel. Hold silkeblomster unna sollys, slik at fargene ikke taper. Det er mulig å lage silke blomster selv, men det kan være vanskelig.

Papir

Papirblomster kan etterligne ekte blomster eller se helt opprørende. Størrelsen er kun begrenset av papiret du bruker. Store roser og anasjer kan formes fra ark med 18-ved-24 papir. Bruk papirblomster i en uformell innredning, på kjøkkenet eller på badet. Duft papiret med noen dråper essensiell olje, hvis du ønsker det. Papirblomster er ikke vanskelig å lage Skru av støv eller bruk en hårføner med lavt strømforbruk for å blåse den av. Ikke forvent papirblomstene å vare mer enn et år.

Perler og krystaller

Beaded blomster er laget ved å strengge perlene på en wire, som om du skulle lage et kjede og deretter snurre ledningen inn i petalformer. Krystallblomster er laget ved å trekke tre til fem krystaller på en ledning og deretter vri på ledningen. Stålene av krystallene samles deretter sammen, vridd i en bukett og flettet inn i en fontene eller sprøytestil. Beaded blomster kan gjøres hjemme, men de tar tålmodighet. Spray veldig skittent krystall og perleblomst med glassrenser og tørk deretter med et papirhåndkle.

Glass

Glassblomster er best igjen for fagfolkene. Glassblåsing er en kunst og ikke innenfor riket til hverdagen. Glasset er oppvarmet, farget og deretter blåst inn i fantasyblomstformer. Blomstene brukes i arrangementer og lysarmaturer og som veggdekorasjoner. Berør opp disse blomstene med glassrenser.

Andre artikkelen

Hvordan lage et nytt kjøkken
Slik installerer du gulvbelegg på sprukket betong
Hvordan male gamle vinyl gulv
Hvordan Seal Kjeller Gulv og vegger
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Slik setter du kanter på en skifer Backsplash
DIY Tumbled Marble Tile Installasjon
Stålbyggingsinformasjon
Hvordan bruke Cedar Siding
Skaper refacing problemer
Typer House Foundations
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
Veggisoleringstyper
Hvordan å fullføre en kjeller tak
DIY Solar Systems
Enkel måte å fjerne Baseboard Molding
Hvordan lage Solar Water Panel
Slik måler du på Ventless Gas Peis Logs
Slik installerer du lommedører for nybygging
Gjør det selv Concrete Slab Resurfacing Products