Typer Ankerbolter

Typer Ankerbolter  Ankerbolter brukes til å feste strukturer og armaturer til murverk. Lysposter, broreling og håndskinner er eksempler på gjenstander som krever ankerbolter for å feste dem sikkert på betongplater eller gulv. I tillegg er vegger og trapper permanent festet til betongplater og andre vegger under konstruksjon, ved hjelp av forskjellige størrelser av ankerbolter. De fleste ankerboltene er minst 1/2 tommer i diameter for å gi tilstrekkelig strekkstyrke.

J- og L-krokbolt

J- og L-krokankerboltene har en bøyning i den ene enden å gripe inn på betong- eller murverkstrukturen. Disse typer ankerbolter er vanligvis gjengitt på plass --- noe som betyr at de settes inn i betongen så snart den er strømmet. Betongherdene og sikringen holder boltene på plass.

Hodede bolter

Hodede bolter er også gjengede ankre. Et stort hode i den ene enden av bolten holder ankerbolten på plass med betongen. Boltene settes på plass i våt betong. Den gjengede delen av ankerbolten strekker seg over betongens overflate for å feste en vaskemaskin og mutter.

Kilebolter

For installasjon i eksisterende betong eller murverk, brukes kile-type ankerbolter. Et hull som bores inn i betongen, holder kileankerbolten på plass. En mutter og flatskive tråder på den motsatte enden av bolten. Når mutteren strammes, trekker kilen ankeret mot mutteren, slik at kilen sprer seg inn i betonghullet og setter seg fast på plass.

Andre artikkelen

Slik knytter du en Plumb Bob
Hvordan reparere og gjenopprette en kjørevei
Egenskaper av magnesiumlegering
Slik Sound Proof en kjeller tak
Gulvstøping ideer
Kan du bruke Keramisk Tile Over Keramisk Tile?
Slik installerer du veggkledning
Hva er fordelene med å ha en pelletskamin?
Sikkerhet for en glassfiberhåndtert slamhammer
Hvordan Stain eksisterende skap
Hvordan jobber Shot Blasting?
Hvordan isolere gulv før tepper
Hvordan få en lavere elektrisk regning
Typer av utvendig sideside for hus
Slik laster du ut en fraktbeholder
DIY Kjøkken Planner
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Hvordan lage en bambus takbehandling
Hvordan kutte HardiePlank Siding
Kjøkkenreffinering