Steg-for-trinns instruksjoner for å lage Duct Tape Roses

Steg-for-trinns instruksjoner for å lage Duct Tape Roses 

1.

Klipp en stripe med grønt kanalbånd i samme lengde som trespissen. Legg tømmerspissen langs en av de lange kanter på den klissete siden av duct tape, og rull deretter treskiven opp i båndet for å lage stammen.

2.

Klipp en 2-tommers stripe av rosenfarge duct tape, og sett det klebrig side opp. Brett den venstre kanten av stripen ned diagonalt, og stopp når toppkanten er 1/4 tommers vekk fra høyre kant. Brett høyre kant ned diagonalt til den er justert med den nedbrettede venstre kanten. Dette skaper en trekant med en klebrig stripe langs bunnen.

3.

Trekk triangelen rundt toppen av stammen for å skape sentrum av rosen.

p> 4. Skjær en annen 2-tommers lang stripe av rosenfarget duct tape, og gjenta samme folding prosessen for å lage trekant med en strimmel av klebrig. Rull denne brikken rundt utsiden av det første stykket du opprettet. Fortsett å gjenta den samme prosessen med den rosa fargetape, og plasser hvert etterfølgende lag med kronblade litt lenger ned på stammen enn det forrige, til du har den størrelsen du ønsker.

5.

p> Gjenta 2-tommers stripprosessen to ganger med grønn tape, og pakk brikkene rundt på rosenbunnen for å få en jevn overgang mellom blomsten og stammen.

Duct tape er et tekstilbånd best kjent for sin styrke og super-klebrig kvalitet. Selv om det opprinnelige formålet med duct tape var å reparere elementer i en klemme, har båndet nesten en kultlig følge i håndverket. Du kan mote lommebøker, vesker og til og med blomster ut av dette båndet som kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre. Så neste gang du vil kle på et bord med et blomstert midtpunkt, hopper du over blomsterbutikken og går rett til limens delen av håndverket eller maskinvareforretningen for et par ruller av duct tape.

Andre artikkelen

Rette måter å installere isolasjon i hjemmet
Hjemmelaget Handicap Ramps
DIY Countertop Resurfacing
Slik festes veggfliser
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Tregulv Guide
Hvordan hvitvasking murstein
Slik installerer du en Hampton Bay Landmark Ceiling Fan
Slik installerer du en mikrobølgeovn over et område
Slik bytter du kjøkkenskapsstøping
Induksjonsvarmer for fjerning av maling
Hvordan bruke Hog Ring Tanger
Laminat Vs. Tregulv
Føderale og statlige tilskudd til vedfyring av ovn
Slik fliser du over en plate
Maskiner for å lage tregulv
Slik Festes Counter Tops To Cabinets
Historien om Asbest Shingles
Hvorfor installere geotermisk i stedet for solpaneler
Definer produserte hjem