Slik syr Custom Wall Mount Curtains

Slik syr Custom Wall Mount Curtains 

1.

Mål området du skal dekke med gardinene, ved hjelp av det uttrekkbare målebåndet. Hvis du måler vinduer, må du måle vinduet over fra utsiden av den ene siden av vindusrammen eller støpe til utsiden av rammen eller støpe på den andre siden. Mål vinduet fra topp til bunn, fra den øvre kanten av støpeformen eller rammen til toppen av vinduskarmen.

2.

Installer maskinvaren ved å følge instruksjonene angitt på monteringsmaskinen. Hvis du installerer maskinvaren for et vindu, legg det der det overhenger vinduet tre tommer på hver side og hvor det sitter fire til seks tommer over vindusrammen. Legg til disse dimensjonene i det første settet du tok.

3.

Mål området gardinene dekker og installer maskinvaren hvis gardinene brukes til en annen hensikt i tillegg til vinduer. Legg til en forskjell fra hvor maskinvaren ble installert til de opprinnelige målingene, akkurat som beskrevet for å måle vinduer.

4.

Mål stoffet. Legg til to inches til bredden på din endelige måling og fem inches til lengden. Figur individuelle dimensjoner av panelene, om nødvendig, legger til bredden på hvert panel.

5.

Brett kantene over u0026 frac12; tomme; så brett over u0026 frac12; tommer igjen, på hver side. Pin ned. Ved å bruke et strykejern for å trykke på sømmen før du klemmer, vil det bli et ferdig utseende. Bruk en symaskin, sy opp begge sider, med en 'frac14; På bunnen av stoffet, gjenta denne prosessen. På stoffets øverste ende skal du gjøre det samme, bare skape en større hule ved å brette seg over av u0026 frac12; tommer, deretter med 3 u0026 frac12; inches. Pin nede og sy, ved hjelp av en 'frac14;' -tråd søm tillatelse.

6.

Heng gardinene hvis maskinvaren tillater det på dette punktet. Hvis maskinvaren gir kroker for å henge gardinene, må grommets legges til. Count antall kroker på maskinvaren. Mål og merk gardinen slik at krokene blir jevnt fordelt.

Påfør grøfter til gardinen ved hjelp av retningene som følger med grommet verktøyet eller maskinen, ved hjelp av grommets minst en størrelse større enn krokene. Hvor langt ned de må plasseres vil avhenge av avstanden til maskinvaren og typen kroker på maskinvaren. Når grommets er på plass, er gardinen klar til å henges.

Allsidigheten til veggmonterte gardiner gjør dem svært populære. I tillegg til vindubelegg, brukes veggmonterte gardiner som personverndeler, for lydisolerte rom og for å beskytte hjemmekinoanlegg. De kan monteres på veggen eller til taket. Fordi de ofte brukes til å dekke store områder, kan det være å finne dem i ønsket størrelse, noe som gjør det nødvendig å sy dem selv. Veggmonterte gardiner er enkle nok til å lage og krever bare de mest grunnleggende av sykompetanse.

Andre artikkelen

DIY Porch Steps
Alternativ energi: Vindturbiner
Slik bruker du selv Leveling Cement
Hvordan søke om et byggetillatelse
Southwest Rustic Decorating Ideas
Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
Slik fliser du en dampdusj
DIY: Hvordan installere en innfelt lysarmatur i et eksisterende tak
Hvordan bygge en bord og batten dør
DIY: CFL Lighting
Hvordan bygge et hjem med lavprisverktøy
Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad
God grunn til at jeg skulle få vindmølle energi
DIY Gamle kjelleren Remodel
Hvordan blåse isolasjon inn i taket
Slik legger du penner til et betonggulv
Slik festes vegger til betonggulv
Hvordan bygge en 10x10 dekk
Instruksjoner for takvifter
Slik dekorerer du et familierom for to soner