Slik opprettholder du blomster i varmt lim

Slik opprettholder du blomster i varmt lim 

1.

Velg en blomst som er frisk og uten flekker. Enhver type blomst vil gjøre. Eksempler er rosebuds eller rosenblader, lavendelpigg eller annen type blomst.

2.

Snakk stammen og bladene fra blomsten, og bare etterlate blomsten. For å gjøre dette, snip bare under blomstens peduncle. Peduncle er den hoftelignende krumningen som forbinder blomsten med stammen.

3.

Velg en form av riktig størrelse. For små blomster gir en metallskivebakke et tilstrekkelig antall små molds. For større gjenstander, for eksempel grandiose rose blossoms, vil en såpebearbeiding mugg av noen form fungere. Sprøyt en fin tåke av nonstick matlagingsspray i formen du har valgt.

4.

Sett inn den varme limpistolen og sett inn en limpinne. La pistolen varme opp i fem minutter. En standardbøylepistol og limpinner er tilstrekkelig for denne teknikken.

5.

Klem utløseren av limpistolen fast for å løsne smeltet lim fra pistolen Legg et tynt lag av lim på bunnen av formen.

6.

Sett blomsten slik at den er i det eksakte senteret av formen, med blomstsiden vendt mot oppover. Blomstens peduncle holder den litt opphøyet.

7.

Klem det varme limet inn i formen, fyll romrommet rundt blomsten, og dekker da selve blomsten. En fjerdedel av en 10-tommers limpinne fyller et isterningsreservoar. En hel 10-tommers limpinne kan fylle en 4-oz mold.

8.

p>

La det varme limet sitte i formen i 15 til 30 minutter, avhengig av størrelsen. Tips støpe opp og ned og la limen -belagt blomst å glide ut. Dette 'innkapslede' utseendet gir deg muligheten til å bruke blomsten i hjemmelagde smykker, som en scrapbooking utsmykking og i andre blomsterhåndverk. Tørk av eventuell resterende kokesprøyte på blomsten med en tørr klut.

Tips og advarsler

 • Kronbladene av enkelte blomster kan svette litt eller endre farge Limet.
 • Limet kan tørke overskyet, spesielt når belegget er for tykt. Det tynneste belegget av varmt lim over blomsten skal gi de klareste resultatene.
 • Ved å bevare blomster i varmt lim kan du fange blomster fra buketter eller hagen din på ubestemt tid. Det gir en enkel tilnærming til å lage blomsterpyntegjenstander og håndverk. Effekten ligner blomstene innkapslet i botanisk såpe. Teknikken krever ikke mye tid eller mange forsyninger. Det er også en hyggelig håndverk opplevelse å dele med venner eller familie.

  Andre artikkelen

  Hvordan velge House Shutters
  Hva er fordelene med betonghjem?
  Slik holder du septiktanken din i bruk
  DIY vanntett dekk
  Hvordan legge asfalt helvetesild i dalen
  Strålende oppvarmingsmetoder
  Slik beregner du antall betongblokker i en vegg
  Hvordan sette opp et solenergisystem
  Slik bruker du en teksturpistol
  Ceiling Fan Wiring Problemer
  Hva er en Tudor House?
  Hvordan Kore Bor Concrete
  Hvordan kutte selvklebende vinylfliser
  Tile Vs. Vinyl Gulv
  Hvordan isolere en kjeller Joist
  Brick Vs. Siding Cost
  Slik installerer du håndklær i keramisk flis
  Slik legger du deg til en vegg eller deler et rom i to
  Hvordan å designe med Shoji-veggpaneler
  Slik fjerner du linoleumgulv fra sement