Slik lager du mer lagringsplass i soverommet

Slik lager du mer lagringsplass i soverommet 

1.

Fjern eventuelle unødvendige gjenstander fra soverommet, for eksempel søppel og kontorrekvisita. Kast bort søppel og legg eventuelle gjenstander som ikke hører hjemme i soverommet på riktig sted. Dette vil frigjøre ekstra rom og fjerne rot.

2.

Legg oppbeholdere til soverommet. Plasser sidebord med skap eller skuffer ved siden av sengen for å bruke som lampestativ og lagre gjenstander som ekstra sengetøy eller nattsmedikamenter.

3. Bruk flate rullestolper for å beholde elementer under sengen. Disse kan brukes til off-season dekorasjoner og klær, sengetøy til et gjesterom og andre elementer som trengs bare av og til. De flate rullende hyllene gjør at elementene er tilgjengelige, men holder dem ut av syne i soverommet.

4.

Heng en arrangør i skapet for å lagre ting som hatter, hansker, skjerf og sjeldent slitte klær. Legg ofte brukte klær, som arbeidsklær, nærmere fronten av skapet for å holde dem tilgjengelige, og bruk skapet til å frigjøre mer plass.

5.

Hang a shoe arrangør på baksiden av en dør og heng sko i den for å holde dem av gulvet og i en fin plassering. Sko arrangører gjør det lettere å sørge for at skoene ikke stikker opp et soverom.

Clutter bygger raskt i et soverom, snu det fra et avslappende sted, til en av stress og angst. Hvis du legger til lagringsplass, blir rommet mer organisert og pent, og forbedrer romets atmosfære. Hold soverommet rent ved å bruke oppbevaringsbøller og andre oppbevaringsartikler som hjelper til med å fjerne røverkjøp fra rommet og frigjøre plass.

Andre artikkelen

Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Travertin Vs. Tumbled Marble
Slik fjerner du en nøkkelborekaks
Slik installerer du PVC-gulv
Hvorfor er en dampbarriere brukt under betongplater?
Slik bruker du RedGard for dusjpanner
Hvordan installerer jeg paving stones på taket topper?
Hvordan bygger jeg en benk med en tykkelsesplaner?
Materialer for flisinstallasjon
Hvordan bygger jeg et billig 1 soverom hus?
Hvordan å fikse en dårlig gipsvegg søm fullføre jobb
Tennessee Septic System Regulations
DIY polerte gulvplater
Slik forsegler du en granittplattform
Hvordan markere hengsler for en dør og ramme
Hvordan installere Real Wood Flooring
Hvordan få tilskudd til bærekraftig levekår
Slik splittes PVC-rør
Hva er dobbel flettet tau?
Hvordan installere Pine Plank Gulv for en kjeller