Slik Renovate Porch Columns Bruke Stone

Slik Renovate Porch Columns Bruke Stone 

1.

Fjern eventuelle eksisterende støping eller dekorative elementer fra kolonnene. Rengjør overflaten på verandaen av all smuss, støv og hvilken som helst olje. Sandmalte overflater for å sikre en sikker binding mellom kolonnen og steinen. Faktor i mellomrom mellom steiner for fuging hvis en fugemasse er ønsket; eller hvis ikke, planlegg å stable steinene tett mot hverandre på kolonneflaten.

2.

Mål kolonneflatene og beregne prosjektområdet, og kjøp deretter riktig mengde stein. Legg steinene i nærheten av kolonnene og gruppefargene og -størrelsene for å sikre en skikkelig blanding av begge en kolonneflate.

3.

Mist kolonnens overflate lett for å hindre at den absorberes For mye fuktighet fra mørtelet, og bruk en trowel, bruk et 1/2-tommers lag med modifisert tynnmørt mørtel på kolonneflaten.

4.

Mist ryggen av en stein og bruk en murstein trowel å spre mørtel på baksiden av steinen. Sett stenen inn i troweled mortar på kolonneflaten som starter øverst på prosjektområdet.

5.

Sett resten av steinene som kreves for kolonneflaten som i forrige trinn, flytting fra toppen av prosjektområdet til bunnen. Trim steinene etter behov med steinhopper.

Dekke de tre andre kolonneflatene ved å gjenta trinn 3 og 4. La mørtelet tørke helt før fuging.

p> 7. Legg en fugemasse med den modifiserte tynnmørtelmørtelen hvis det er grouting, og pek den lille enden av posen inn i leddene mellom steinene. Klem mørtel inn i leddene. Fjern eventuell overflødig mørtel med en fuktig klut, og glatt og form de sammenflettede leddene med samme klut.

Porch kolonner med utvidede rektangulære baser tilby det perfekte målet for renovering med stein. Bruk enten støpt eller støpt steinkompositt eller naturlig stein for å gjenopplive disse fremtredende verandaene og helt forandre utseendet og kremklagen av hele huset. Fjern eventuell gammel støping eller dekorasjon fra kolonnene og rengjør gjenværende overflate for å gi et rent arbeidsområde, og bruk deretter stein med modifisert tynnmørtel. Jobben er ganske rask, krever noen grunnleggende verktøy og er et rimelig gjør-det-selv-prosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan Caulk en Damper
Slik rengjør glassfiber før maling
Bad Vanities på et budsjett
Slik forstår og sammenligner luftkompressor spesifikasjoner
Hvordan å endre en countertop farge
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Ulempene ved Precast Betong Trapper
Kreative veggdekkende ideer
Hvordan å koble til strøm til en garasje
Hvordan bruke fliser
Slik hindrer du rust på metall negler
Typer av kjøkkenteller overflater
Hvordan planlegge en lang avstand Flytt
Hvordan installerer jeg en flis over kobberpanel?
Hvordan grout
Wood Lim Vs. Konstruksjonslim
DIY Utvendig Stenfinér
Bakgrunns fjerning ideer
Hvordan lage Epoxy benkeplater
Hvordan overgang mellom fliser og teppe