Slik Refinish Whitewash skap

Slik Refinish Whitewash skap 

1.

Skru av skapene med ammoniakkbasert rengjøringsmiddel og bomullsfilt for å fjerne olje og fett. Tørk av dørene, skuffene og skaprammene.

2.

Dip en gammel pensel inn i kjemisk malingstrimler og spred malingsstrimleren forsiktig på skapene. La det sitte på overflaten og myk vasken i 15 til 20 minutter.

3.

Hold skraperen oppe på toppen av skapdøren og trekk ned for å fjerne store striper av maling fra forsiden av skapdørene og sidepanelene. Sett spissen av et 5-i-1-malingsverktøy inn i de mindre sprekkene. Skrape disse områdene for å fjerne så mye hvitvasking som mulig.

4.

Hell malings stripper direkte på et stykke fint stålull. Gni skapene med stålullen for å fjerne eventuelle små biter av gjenværende hvitvasking.

5.

Kombiner oppvaskmiddel og såpe. Dyp en svamp i såpevannblandingen og vri det meste av overskuddsvannet. Tørk skapene for å fjerne resterende kjemikalier fra overflaten. Tørk med et rent håndkle.

6.

Skyll skapene med finmalingspapir for å glatte overflaten og eliminere eventuell gjenværende hvitvasking. Fjern slipestøv med en fuktig fille.

7.

Dip en trag i flekk. Gni flekken inn i treet, fjern overskuddet med en ren fille som du jobber. La flekken suge inn i treet og påfør deretter et annet flekk flekk. La flekken tørke over natten.

8. Påfør et tynt, jevnt lag av polyuretanplagg på skapene. Pensel topplaken på skapene med pensel. La det første frakket tørke på berøring. Påfør et annet lag og la det tørke over natten.

Tips og advarsler

 • Maling er et annet alternativ for refinishing skap. Du trenger ikke å gjøre så grundig en jobb som fjerner hvitvaskingen hvis du velger omhuding. Pass på at du har en jevn overflate hvor du skal bruke malingen. Hopp over kjemikaliemalingstrimleren og gå rett til sliping. Etter en rask sliping kan du male over hvitvaskingen.
 • Whitewash er en kalk- og vannblanding som brukes på murstein og tre for å gi dem et lysere utseende. Hvitvask er ikke mer elastisk enn noen annen type maling, og fjerningsteknikkene er like. Du kan manuelt fjerne hvitvask, eller du kan la kjemikalier gjøre jobben for deg. Skap har mange små spalter som er vanskelig å nå med en sander, så kjemisk fjerning er mindre tungvint. Bruk alltid hansker, vernebriller og maske når du arbeider med kjemisk malingstrimler.

  Andre artikkelen

  Excel Pressevaskertips
  Hvordan lage et eget kabinett
  Forskjellen mellom et modulært og dobbelt breddehjem
  Utvendig Hus Trim Paint Ideas
  Hvordan lage Vinduhus
  Hvordan å refinfinere marmor fliser
  Slik installerer du kommersielle innvendige metalldører i en bygning
  Bruk til gjenvinnende sag
  Slik gjenoppretter du gravsteiner
  Hvordan få fliser og teppe å møte
  Slik installerer du en glassfiber dusj og badekar omgir
  Building Cinder Block Homes
  Slik installerer du takstenger
  Hvordan sette Linoleum over tregulv
  Spring Winding Garage Door Installasjon
  Slik kobler du PVC-beslag
  Slik legger du en tre eller laminatgulv
  Hvordan bygge en Pantry skap
  Hvordan er trykkbehandlet treverk laget?
  Slik rengjør du Loctite