Problemer med Interior Paint Bubbling

Problemer med Interior Paint Bubbling  Mens maleri er en av de raskeste måtene å lage over et rom i hjemmet, kan feil søknad føre til utvikling av malingbobler. Ifølge Rohm og Hass Paint Quality Institute er det tre hovedtyper av bobling på malte innvendige flater: blåsing, skumdannelse og cratering.

Blistering Paint

Blisterlakering oppstår når maling påføres en våt overflate, i henhold til OL-nettsiden. Fuktighet fører til at bobler dannes i tørking eller tørr maling. Boblene ser ut som blister og varierer i størrelse fra små til store. Selv om det er mindre vanlig, fører fuktighet til et rom gjennom veggene også maling til å blistere. For å reparere blærende maling, finn kilden til fuktigheten og reparer eventuelle lekkasjer. Gjenta caulk rundt vinduer og ventilasjoner. Bruk sandpapir til å skrape bort alle blister og for å skape en jevn overflate. Etter at veggen er prepped og fuktproblemet er korrigert, kan du på riktig måte male på veggene.

Skumdannende maling

Når maling helles fra en malingskanne inn i en malingbakke, bobler de fleste maling i henhold til Rohm og Haas Paint Quality Institute. Noen ganger maler boblen overdrevet og forårsaker skumliknende bobler som dannes på veggene som maling påføres. Flere sannsynlige årsaker til boblende malinger inkluderer å riste en malekanne som er nesten tom. Andre mulige årsaker inkluderer bruk av dårlig kvalitet maling og dårlig kvalitet ruller eller bruke semi-gloss maling på en strukturert overflate. For å korrigere skummende maling foreslår OL-nettsiden å bruke en høyverdig primer over porøse og teksturerte overflater. Unngå å bruke maling som er mer enn ett år gammel. Ikke rulle eller overdreven børste et område hvor maling begynner å skumme. På vegger med tørr skummende maling må du bruke sandpapir til å jevne ut overflaten før du males på veggen.

Cratermalm

Cratermaling er nært knyttet til skummende maling, ifølge Rhom og Haas Paint Quality Institute. Faktisk følger cratermaling vanligvis skummingsproblemer. Etter hvert som skummet maling tørker, begynner boblene å poppe og danne små, kraterlignende trykk på veggen. For å korrigere cratermaling følg de samme prosedyrene som er beskrevet for skummende maling.

Andre artikkelen

Slik bytter du eksisterende flis
Slik kobler du en elektrisk utgang fra en lysarmatur
Mobile Home Skirting Instruksjoner
Den beste behandlingen for Cedar Siding
Slik bruker du RedGard for dusjpanner
Hvordan finne et høyt sted i et betonggulv for keramisk flis
Hvordan kutte inn i hjørner kvart om
Slik legger du til en laser på en mitsag
Måter å trekke en kabel gjennom en rørledning
Hvordan å endre beltet på en håndverk belte sander
Hvordan bygge lette kjøkkenskap
Hvordan lage Crown Molding med en router
Slik velger du baderomsbordsmaterialer
Hvordan gjenopprette tregulv med vannbasert poly
Hvordan bygge en hytte
Slik installerer du et innleggsloft
Metal Tak Sealer Farger
Hvordan lage et kjøkken uten å bruke mye penger
Slik legger du gulvlaminatgulv
Hus innramming tips