Oriental badredskap

Oriental badredskap 

1.

Dekorer ditt bad med enkelhet i tankene. Et enkelt utseende betyr rene linjer og rotete fri. Dette betyr også at badet vil ha færre tilbehør enn de fleste. Bruk svært lite møbler og kun vise elementer du trenger mens du er på badet.

2.

Ta med naturlige design og teksturer på badet ditt. Inkluder elementer som reflekterer de naturlige elementene på jorden, som vannbassenger, fontener, planter eller tremøbler. Harmoni med naturen er viktig i orientalske kulturer, slik at det å bringe det innendørs øker den generelle følelsen av badet. Gressduk, rispapir, stein og kurv er teksturer du kan ta med på badet ditt for å gi det en autentisk følelse. Unngå utsmykkede eller utførlige gjenstander med denne stilen.

3. Bruk nøytrale farger og nyanser til badet ditt. Hvite, off-white, nyanser av beige og gul representerer renhet og fremmer ro. Bruk dem til benkeplater, bassenger, håndklær, vaser og bilder. Legg popper av svart for å skape en følelse av harmoni på badet ditt. Bruk begrensede mengder lyse farger på singulære elementer.

4.

Hang vindu behandlinger som gjenspeiler minimalistisk stil. Nyanser er en favoritt i bad fordi de er enkle og elegante. Blå gardiner tilbyr et annet alternativ, noe som også gjør at rommet føles ryddig.

5.

Kjøp tilbehør som er elegante, enkle og nyttige. Fra dusj gardiner til såpe dispensere, velg stiler som vil forbedre det orientalske utseendet. Pass på at ting samsvare for å holde følelsen av konsistens på badet. Asiatiske symboler og skriving vil gi et enkelt, men likevel attraktivt design til ditt bad.

6.

Ordne elementer på badet ditt med en symmetrifornemmelse i tankene. Balanse er viktig i orientalske kulturer, og de fleste orientalske rom har en naturlig geometrisk balanse mot dem. Hold balanse i tankene når du plasserer håndklehylster og speil.

7.

Fullfør badet med materialer som forbedrer orientalsk nyanse. Polerte gulv ser godt ut med de enkle designene i orientalske rom. Tile og granitt er også alternativer for å utfylle denne stilen.

Den primære bekymringen for orientalsk dekorasjon er trofasthet til enkelhet. Denne typen dekorasjon gjør det mulig å reflektere mange orientalske kulturer gjennom brukervennlighet og komfort. Nøkkelen til å skape et autentisk orientalsk inspirert bad er å fokusere mindre på ting og mer om hvordan rommet brukes. Minimalistisk og ren, det orientalske badet er grunnleggende og fredelig.

Andre artikkelen

Hvordan et Sliding Gate Gate fungerer
Slik installerer du en innfelt bokhylle
Tak helvetesild som varer lenge
Hvordan bygge en arbeidsbenk med skap
Typer Mobile Hjemskjørt
Slik kjøper du en prefabrikkerte pensjonisttilværelse
Slik setter du en dusj i et dampskap
Slik fjerner du fliser fra et 1920-tallshus
Hvordan isolerer jeg et dekkgulv?
Enheter brukt til solenergi
DIY Innebygde TV-hyller
Loft seng Instruksjoner
Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
Hvordan bygge kjøkkenskap
Slik setter du parkett og flisegulv sammen
Slik installerer du Sconce Lights
Wall Tiling Tools
Slik installerer du kommersielle baderomsdører
Slik legger du vinylfliser i et rom
Hvordan å glatte plater