Oppbevaringstårn Ideer

Oppbevaringstårn Ideer  Hvis du vil ha et lagringstårn, har du noen dekorative alternativer. Mens et felles lagringstårn står høyt med noen hyller, kan du justere dette konseptet slik at det passer til dine lagrings- og rombehov. Bruk flere forskjellige ideer i små rom hvor plass er begrenset til å skape en eklektisk og funksjonell stil.

Vertikale hengende tårn

Hvis gulvplass er begrenset, bør du vurdere å henge en tårn på en vegg. Hvis du bestemmer deg for å henge en lagringsenhet på veggen din, må du sørge for at den er festet til stifterne i veggen for å få støtte. For å sikre at monteringsskruene treffer stiften, bruk en stifterør før de festes til veggen. En hengende tårn er ideell for de som bruker gulvplass til andre gjenstander eller som har barbervegger.

Halvtårn

Hvis du handler for lagringstårn, kjøp flere små lagringstårne ​​med kun to eller tre rom . Hvis du allerede har en høy lagringsenhet, bør du vurdere å kutte den i halv om du planlegger å bruke den i et mindre rom. Du kan enten plassere halvtårnene ved siden av hverandre for å lage en rektangulær eller kvadratisk enhet eller plassere to halvtårn på to forskjellige steder i rommet.

Vinkelrett lagringstårn

Hvis du har en stor lagertårn som du vil ikke kutte inn i midten, men har ikke noe sted å lagre det som står opp, vurdere å henge det langs taket på veggen eller midt på veggen. Hengende tårnet vinkelrett på gulvet gir deg nødvendig lagringsplass og kunst for veggene dine.

Box Towers

Lagertårnene er vanligvis laget av tre og er forhåndskutt for å passe til en viss høyde, dybde og bredde. Hvis du vil ha et lagringstårn, men ikke kan finne en forhåndskutt som passer til rommet ditt eller behov, bør du vurdere å lage en selv ved å bruke bokser etter eget valg. Et tårn kan være laget av papp eller plastkasser som du har kjøpt separat. Legg boksene oppå hverandre og lim dem med super lim hvis enheten skal holde tunge gjenstander.

Andre artikkelen

Hvordan lage et kjøkken remodel for under $ 3000
Slik kobler du to vasker
Interiør Bifold Dør Instruksjoner
Slik reparerer du betongveier
Slik bruker du en målebånd og nivå for å henge et bilde
Slik måler du på Ventless Gas Peis Logs
Slik tømmer du panelet ditt
Hva er EPDM?
Hva er en nederlandsk dør?
Slik remodellerer du et loftkjøkken - fra 'LOW END' til 'HIGH TECH'
Slik matcher du keramiske fliser
Saksløft Sikkerhetsinstruksjoner
Easy Wall Decor Ideas
Trex Styrke Vs. Tre
Hvordan bygge et rammehus
Metal Porch Ideas
Gjør-det-selv gipsdekorering
Slik bruker du et bad med takvifte
Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
Hva er definisjonen av et badekar?