Lampebasertype

Lampebasertype  Lamperne du velger for hjemmet ditt, bør koordinere med dekorasjonsstilen din. For eksempel, hvis hjemmet ditt er dekorert med en moderne stil, velg lamper som har et slank eller abstrakt utseende for å legge til et interessant element i innredningen i rommet. En lampe kan gi mer enn bare belysning i et rom. et kunstverk som gir et dekorativt preg til rommene i ditt hjem.

Moderne

Den moderne innredningsstilen har nøytrale farger og moderne, slanke møbler. Basene til bordlampene gir deg mulighet til å legge til litt farge og Dekorative berøringer til rommet. Du kan velge baser som er laget av keramikk, metall eller glass i moderne stil. Moderne lampebasker kan ha en krukke, urn eller firkantet form. Dekorative lampebaser med keramisk krukkestil kan ha en solid farge eller har mønstre og design. Krystall- eller glasslampebaser kan ha en urnform eller en geometrisk design for et moderne utseende i rommet. Fillable glasslamper er et interessant valg for et moderne romdesign som gjør at du kan fylle lampens base w ith hva du velger, for eksempel skjell, glassperler eller polerte steiner.

Rustikk

Rustikk interiørdesign, som toskanske, primitive, middelhavs- eller interiørdesign for tømmerhjem fungerer godt med naturlige lampebaser. Smørejernslampe legger til et gammelt verdensutseende til ditt interiørdesign. Grenstil eller lampebaser laget med gevirer er rustikke valg for lampebasen. Den rustikke stilen kan bruke gjenopprettede gjenstander som lampebaser, for eksempel en gammel boks eller vannpumpe omdannet til en sjarmerende lampebase.

Victorian

Den viktorianske interiørdesignstilen har et utsmykket og feminint utseende som du kan bruke til å velg lampens baser. En keramisk lampebase med dekorative fugler eller et blomstermotiv malt på overflaten virker godt i denne interiørdesignstilen.

Art Deco

Innredningen ditt hjem med en art deco-design skaper et særegent utseende som fremdeles er forfriskende moderne, selv selv om det ble vanlig på 1920-tallet. Art Deco-stilen har glass og krom i belysningsarmaturer og lampebaser. Figurene brukes også til lampebaser i art deco-stilen.

Fransk land

Den franske landsdekorasjonsstilen har mange designelementer som kan innarbeides i utformingen av en lampebase. For eksempel er roosters, kyllinger og gårdsceneser vanlige motiver i et fransk landshus som kan dekorere utsiden av en lampebase. Kobber og smijern er materialer som brukes fritt i denne stilen, som du også kan bruke til lampebasene dine.

Andre artikkelen

Hvordan dekorere et kjøkken på en krone
Om Utvendig Vinyl Shutters
Slik installerer du en rygg rundt i dusjen
Slik installerer du Beadboard i kjelleren
Slik installerer du Entryway Floor Tile
Slik installerer du en baseboard på teppe og flis
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Slik setter du inn en skrue i en betongmur
Travertin Vs. Kalksteinfliser
Slik fjerner du overflødig grout etter grouting Tile Work
Ceiling Ideas for en ferdig kjeller
Inspirerende vindu behandlinger
Hvordan installere Tile Board rundt et badekar
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Hvordan trekke ut gift fra Castor og Precatory Beans
Ideer til å bytte ut en hagebadekar
Hvordan klippe bølgepapp
Hvordan feste huset wire
Hvordan finne en pinne i veggen med et kompass