Kreative ideer for å male ditt eget keramikk

Kreative ideer for å male ditt eget keramikk  Et stykke keramikk som du malte deg selv, kan være et objekt med stolthet å vise frem dine kunstneriske ferdigheter. Enten du lager den keramiske gjenstanden selv eller besøker et studio hvor du kan velge premade keramikk å male, gir denne overflaten et lerret for å la kreativiteten løpe fri. Kreative ideer til å male ditt eget keramikk er begrenset bare av fantasien din. Nesten ubegrensede ideer er tilgjengelige for å velge.

Mønster

Et tomt stykke keramikk gir muligheten til å finne mønstre. Mønster legger til et visuelt element, særlig på små gjenstander hvor de vanligvis ikke finnes. Mange kreative ideer kan brukes. Velg flere former og mal dem i rekkefølge rundt den keramiske overflaten. Eksperimenter med forskjellige farger, bilder og til og med bokstaver Du kan også bruke frimærker dyppet i maling for å lage mønsteret.

Sirkelform

Mange keramikkstykker kommer i form av en tallerken. Ta med den sirkulære formen ved å male den til å ligne en gjenstand. kant grønt, og gjør senteret rosa med svarte frø for å danne en vannmelon. Lag en oransje ved å male skallet på utsiden og segmentene i den indre delen av platen. For sportselskeren må du male platen slik at den ser ut som en ball Brukes i golf, fotball, tennis eller basketball. Du kan også male et portrett av andres ansikt eller dyrs hodet.

Fingeravtrykkskunst

Barn kan frigjøre kreativitet ved å male et keramisk objekt ved hjelp av fingeravtrykkskunst. Lag en rekke objekter på keramikk ved å dyppe fingrene i maling og trykke den på overflaten. Bruk ovalene fra fingrene til å danne forskjellige ting. For eksempel, koble to ovaler og male ben, haler og ører for å lage dyr. Oppfordre barnet til å bruke fantasien til å komme opp med forskjellige formasjoner fra hennes fingeravtrykk.

Ord

Maleri keramikk trenger ikke å bestå av bilder. Skriv et dikt eller male berømte sitater som du liker på et stykke keramikk. Lakk bokstaver i en kreativ skrifttype som er lett for seerne å lese. Hvis det er nok plass på objektet, kan du til og med male en novelle.

Andre artikkelen

Hvordan spenne en Band Saw Blade
Slik installerer du marmor benkeplater
Hva er laminert tregulv?
Hvordan bygge en ekstern vegg
Slik: Crown Molding på skap
Hvordan bygge et hjørne kjøkkenskap
Hvordan kutte hull i keramisk flis
Slik blander du tynn sett mørtel
Hvordan lage utvendig trim
Hvordan lage sementblokker
Verktøy for rivningsarbeid
Hvordan bygge tre søppelkasser
Brick Siding Repair
Gjør det selv Billige kjøkkenøya
Hvordan legge nye fliser over gamle
Hvordan Remodel en Foyer eller Design en ny Foyer (Great Entryway Ideas!)
Hvordan riktig måles for å installere flis
DIY: Åpne kjøkkenhylling
Bruce Hardwood Flooring Instruksjoner
Fordeler med solvarmeinnsamling