Innredning Fieldstone Peiser

Innredning Fieldstone Peiser



 

1.

Tilpass flate overflater. Fieldstone peis er hjertet i et rom, og dets bergarter som beveger seg mot taket, tiltrekker seg øyets oppmerksomhet uten problemer. Derfor er det nødvendig med en minimalistisk tilnærming for å skape en rotete atmosfære. et par familie arvestykker og innrammede portretter, og plasser dem på din steinpeis mantel.

2.

Forbedre ditt hoveddekorasjonstema. For eksempel, en elvehytte med fiskerestil området bør forbedres med dekorative elementer som elegante metall fiskeskulpturer på mantelen. Hvis din peis er bred, gir suspensjon av en samling av vintage fiskestenger over mantelområdet et jordlig utseende.

3.

Vis et vakkert kunstverk med feltsten peisen. Plasser maleriet på mantelen med et dekorativt stativ eller heng kunstverket og dets ramme ikke mindre enn to tommer over mantelområdet. Gullrammer og fargerik kunstverk har et dramatisk slående utseende når de sidestilles med en naturlig steinoverflate. Metal kunstneriske eller utilitarske stykker har et trygt hjem i nærheten av ilden.

4.

Lag en triangel av lys. Vegglanterne skaper interessepunkter på overflaten av peisen. Gjør en nesten perfekt invertert lysantrekant ved å legge to utsmykkede eller enkle vegglanter på høyre og venstre side av brønnstenens peis hovedåpning. Disse lanternene skal sitte over mantelområdet symmetrisk. Forhindre å skape et overfylt utseende av installere veggen lanterne ikke mindre enn en fot over peis mantel.

Fieldstone peis design har et ekstraordinært utvalg av nøytrale farger, uvanlige former og moderne stiler. Du vil kanskje finne en i en kolonialstil hjemme eller en moderne struktur med synlige bjelker og mange vinduer. Noen brannsår av steinsteiner består av avrundede jordet tonet stein og tynn mørtel eller rader av tett avstengede firkantede steinfragmenter. kan være laget av langstrakt stein, undervurderte treplanker eller fremtredende runde logger. Dekorer en bronse med peis med respekt for sine dristige naturlige materialer, og få sin tilstedeværelse på rommet ditt til å bli levende.

Andre artikkelen

Metal Roof Vs. Sammensetningstak
Slik matcher du keramiske fliser
Slik bruker du en fjærklemme
Typer Carrara Marble
Bygging av trelanger
Gjør det selv Flat Roof Storage Sheds
Slik bruker du en socketnøkkel
Eklektisk bad Ideas
Slik installerer du dørmontering
Slik limer du en tregulv over en betongplate
DIY Gassovn
Hvordan identifisere Monel
Slik legger du vertikalt fliser
Pantry Cabinet Ideas
ADA Restroom Regulations
Bygning Laminat benkeplater
Alternativene som brukes til å holde tilbake gardiner
Slik legger du fliser på sementgulv
Slik får du utskriftene til huset ditt
Hjelp til å designe et bad