Indian Interior Design Ideas

Indian Interior Design Ideas  India er en stor og mangfoldig nasjon kjent for sin fantastiske visuelle kultur samt gamle tradisjoner som går tilbake tusenvis av år. Indiske designelementer kan gjøre et rom til å være komplett og svært innredet, samtidig som det opprettholder en minimalistisk og ryddig estetikk. Du kan dekorere hele huset eller et hvilket som helst antall rom i full indisk-inspirert stil, eller integrere noen aspekter av indisk design i ditt eksisterende dekorasjonstema.

Farger

Indisk interiør består av varme, lyse farger. Den dype juveltonen med oransje, ringblå, gul, lilla, fuchsia, grønn, rød og koboltblå skaper en varm og innbydende atmosfære. Du kan bruke mange farger, eller velg ett eller to, og legg til aksenter som gull, bronse eller tre for å tone ned lysstyrken. En begrenset, men lys palett kan referere til India uten å se overdone. Hvis du ikke vil bruke lyse farger, referer til de rene, enkle linjene og den hvite tonen til Taj Mahal.

Dekorativ kunst

Statuer og objekter som refererer til de du vil se i India, kan legge til klassiske elementer til rommet ditt design. En samling av små figurer, mellomstore rom statuer eller til og med utendørs hage statuer kan gjøre slående tillegg til rommet ditt. Hinduiske guder laget av leire eller gips ofte kommer malt i lyse farger i den tradisjonelle indiske stilen. finner du også statuer og indisk stil Buddha statuer og tempeldansere i bronse, smijern, stein eller gull hvis du ikke har lyst maling. Hvis du vil ha noe liv og personlighet til ditt indisk-tema rom, men foretrekker verdslige bilder i stedet for hinduistiske og buddhistiske guddommer, er elefanter et godt valg.

Design og motiver

For å integrere indiske mønstre og motiver i rommet ditt, dekorere veggene med en fliser eller speilmosaikk. Nyt å lage din egen mosaikk og søke det til veggen yo urself. Former som løkkuppelen eller paisley er vanlige i indisk dekor. Heng et stykke stoff på veggen med slike motiver eller arbeid dem direkte inn i veggen. Stencil en kant over toppen eller bunnen av veggen, eller bruk et fargerikt mønstret bakgrunnsbilde. Hvis du ikke vil at hele rommet er dekket i en tapetdesign, velger du en som 'aksent' -mur og maler de gjenværende veggene i solid farge.

Ekstra elementer

Vær oppmerksom på detaljer som fremkaller sansene. Bruk røkelse, duftende stearinlys eller duftende blomster. Legg til en fontene eller et lite basseng med flytende stearinlys og marigoldblomster. Bruk lett belysning som lys, gulvlamper, lanterner eller veggmonter.

Andre artikkelen

Slik forstår du underlag
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
Hva brukes Type L kobberrør for?
DIY solpaneler hjemme
Slik Reface Kitchen Counter Tops
Interiør maling og kanting tips
Hvordan Bytte Veibeskrivelse Når Legge Laminat Tre Gulv
Slik Reface Peiser Med Cement
Hvordan bygge et stativ alene skap
Green Bathroom Remodeling Ideas
House Makeover Hjelp
Slik legger du gulvbelegg
Slik fliser rundt en badekarkant
Hardi Tile Backer Installasjonsinstruksjoner
Utvendig Paint Color Ideas for Florida
Slik splittes en boks vår
Slik finner du u0026 amp; Lei den rette arkitekten for deg
Typer av travertinfliser
Hvordan å fullføre betong trapper
Hvordan lage din egen Workshop Air Cleaner