Hvordan velge riktig gardiner fra Victoria Classics

Hvordan velge riktig gardiner fra Victoria Classics 

1.

Bytt gardinvalg fra rom til rom, med mindre du jobber med en åpen planløsning. De brukte stoffene skal utfylle det som allerede er i rommet, og gardinens farge og tykkelse skal fungere med den andre innredningen i rommet.

2. Velg vindubehandlinger for hvert rom basert på romets funksjon og typen vindu som skal dekkes. Kjøkkengardiner må være lyse, luftige og vaskbare. Selv om silke er et luksuriøst stoff valg for levende eller spisestue vinduer, sørg for at den er kantet, for å hemme fading. Ikke bruk sheers i soverommet eller badet, hvor du trenger personvern. Brocade er en veldig formell drap og passer ikke i kjøkkenområdet.

3.

Velg stoffet av gardinen basert på rommet og hvordan gardinen skal brukes. Velg stoffer basert på deres evne til å drape, puss eller ruffle, avhengig av typen draperi du vurderer. Full lengde gardiner trenger et tyngre stoff for å drape riktig Bomull og rayon rynke lett og kan krympe.

4.

Bestem om drapens funksjon. Det kan fungere som et fokuspunkt i rommet, tjene en praktisk funksjon, for eksempel å gi skygge eller personvern, eller gi en fargefarge, eller legg til dybde og dimensjon i et rom ved å gjøre drapene et uttalelsesstykke i rommet.

5. stoffets evne til å bli rengjort, hvordan det vil beholde sin form og dets brennbarhet. I klima med ekstreme temperaturendringer kan det være viktig å kjøpe isolerende gardiner.

Det rette paret av gardiner ved vinduet kan kle opp et hvilket som helst rom og gjøre det ser varmt og innbydende ut. En av de fremste vindubehandlingsprodusentene, Victoria Classics, ble grunnlagt for over 25 år siden i Brooklyn, NY. Som en tekstilhandler i hjemmet, er Victoria Classics assosiert med innovative produkter ved hjelp av uvanlige design og tekstiler. Stoffvalg er nøkkelen når du velger gardiner.

Andre artikkelen

Hvordan komme seg til Aristokraft-skap
Gjør det selv Decra Metal Roofing
Hvordan bygge en Tennis Ball Antenne Launcher
DIY papirkurven
Slik installerer du skiferfliser på betong
Slik installerer du keramisk gulv i et mobilt hjem
Enkle DIY Utendørs Kjøkken
Slik installerer du enkelt laminatgulv
DIY Utvendig Vindu Trim u0026 Siding
Hvordan installere laminert tregulv på trapper
Hvordan bygge en liten A-Frame Cabin
Slik måler du på dusjdørene
Innfelling av bassenget
Cupola Informasjon
Hvordan kutte en marmorgulv
Slik bruker du en Bostitch innramming neglpistol
Hvilken mengde energi produserer solpaneler?
Slik bruker du en rattskjærer
Slik installerer du Armstrong 12X12 takfliser
Hvordan velger jeg hjemme byggematerialer?