Hvordan lage en Stage Coach Valance

Hvordan lage en Stage Coach Valance 

Valance Fabrication

1.

Mål lengden og bredden på vinduets åpning. Velg to koordinere hjemmedekstilstoffer og stofffôr. For hver av disse måler og kuttes nok bredder for å dekke hele vinduet, legger 3 tommer til hver sidekant og gir 5/8 tommer for sømmer.

2.

Sy den stoffbredder sammen i lengderetningen for hver av de to panelene. Trykk sømmen åpne og flate med varmt strykejern. Legg inn hjemmedekstil stoffene og lining høyre side ned. Fold alle kanter over 5/8 tommer og stryke ned.

3.

Match stoffene rett ut mot hverandre og klem dem sammen på kantene, og smør på fôrene mellom lag. Sy kantkanten 1/8 tommer rundt, sørg for at innsiden av panelet er på toppen. Fold toppkanten av panelet under 3 tommer og pinne.

4.

Vri råkanten under 1/4 tommers og sy over panelet for å lage en stanglomme. Mål og merk plasseringen på veggen over vindusåpningen, hvor gardinestangen skal festes. Dette er vanligvis omtrent to til tre tommer over vinduet, men vil variere avhengig av hvilken form som helst, og takhøyden.

5.

Tillat valansen å henge 3 tommer utover hver side av vinduets åpning og merker monteringsmaskinens steder. Mål avstanden fra toppen av stangplasseringen ned til bunnen av ønsket valanslengde.

Slipskonstruksjon

1.

Mål to 6,25-tommer strimler fra samme stoff som bakpanelet på valansen. Disse vil være to ganger lengden av valansen måling. Legg til 12 inches i lengden på hver stripe hvis du velger å knytte eller knute valance båndene på bunnen.

2. Legg ut stoffstrimler ut på høyre side ned og brett hver tekstilstrimmel i halv lengde og jern. Brett alle kanter under 5/8 tommer og jern. Sy 1/8 tommer ned begge kanter av hver slips.

3.

Sy de rå kantene under 5/8 tommer i hver ende hvis du har tenkt å knytte buer eller knuter til bunnen av valansen. For et mer skreddersydd utseende uten å knytte, sett den ene enden av hver stripe 5/8 tommer inn i den andre enden, og skape en sløyfe. Vri råkanten under og sy over stripen breddevis.

4.

Installer monteringsmaskinen ved å følge produsentens instruksjoner. Legg stangen inn i stanglommen på Legg på finalen i henhold til maskinvareinstruksjonene.

5.

Løft hver ende fra monteringsmaskinen separat og skyv hver Tøybuer eller knuter på bunnen for lengre sløyfer.

Tips og advarsler

 • Velg Opptil tre koordinerende stoffer til front- og bakpanelene og valansbåndene. For mer privatliv, installer deg i monterte persienner eller gardiner bak valansen.
 • Bruk fôrtekst mellom panelene som beskrevet siden bakmønsteret vil vis gjennom valansen i dagslys.
 • Å skape en tilpasset vindusbehandling som reflekterer innredningsstilen din, må ikke være dyr. Attraktiv, men funksjonell, en stagecoach valance kan utformes for å passe innredning fra uformelt land til moderne sheik. I tillegg til å gi beskyttelse mot sola spille en viktig rolle i det overordnede designskjemaet i hjemmet. Ved bruk av farge og mønster, knytter vindubehandlinger alle de andre elementene i hjemmet sammen, inkludert møbler, gulv og vegger.

  Andre artikkelen

  Hvordan å refinfinere tregulv uten varathane
  Steg-for-trinns instruksjoner på Tørrvegg Finishing
  Hjem Oppvarming Gass Vs. Olje
  Hvordan jobbe med bambus
  Ingredienser av PVC-rørproduksjon
  Hvordan lager jeg en miter sag glidende?
  Slik installerer du et toalett korrekt
  Slik installerer du flis på et ujevnt gulv
  Slik legger du til isolasjon i et hus
  Hvordan lage molds for forming Concrete
  Hvordan bygge en dekk av tre og glass
  Hvordan å forlenge en patio i hagen
  Enkel Kjøkkenskap Bleking
  Granitt tellere og Radon
  Faser av å bygge et hus
  Slik bygger du en kjøkkenvinduhylle med en vinstativ
  Installasjonsteknikker for Cement Fiber
  Hvordan fungerer en mikrometer?
  Slik installerer du tepper i kjelleren
  Kan jeg montere Tileboard til betong?