Hvordan lage en Ginger Bread House fra scratch

Hvordan lage en Ginger Bread House fra scratch



 

Gjør din pepperkake

1.

Bruk en stor mikseskål for å kombinere smør, brunt sukker og egg. Rør til godt blandet med en hånd eller elektrisk mikser.

2.

I en separat bolle kombineres 2 kopper mel, natron, salt og krydder. Inkorporere dette med smør, brunt sukker og egg. Bland godt.

3. Legg de resterende 6 koppene mel sakte, brett og bland jevnt til en deigliknende konsistens er nådd. Legg deigen på et melet skjærebrett eller teller.

4.

Rull deigen til en jevn tykkelse på 1/8 tommer. Skille inn i to eller flere seksjoner for enklere rulling hvis ønskelig. Legg rullede ark på et smurt bakeplate.

5.

Bake i en ovn forvarmet til 350 grader i ca. 10 minutter. Fjern fra ovnen og sett til side for å avkjøle.

Montering av huset ditt

1.

Forhåndsdesign ditt pepperkakehus ved å kutte ut rektangulære og trekantede former fra solid papp; eksperimentere ved å samle dem inn i husene til du finner den ønskede designen.

2.

Klipp dine kjølte pepperkakeark i de ønskede formene ved hjelp av en skarp kniv og papputklippene som maler. For å gjøre kuttene myke, kjør du kniven i kaldt vann.

3.

Skyll frostene i en liten plastpose og skru av et hjørne nederst på posen. Ta tak i posen godt og klem på frost langs kantene på hvert stykke pepperkake.

4. Legg sammen pepperkakshuset og press sammen de frostbelagte kantene. La tørke i fem til 10 minutter. Når det er tørt, dekke sømmen med et annet tynt belegg av frosting. La sitte i minst en time.

5.

Dekorér pepperkakehuset med små godterier og godbiter. Bruk frost som lim for godteri. Større godteri kan festes ved å skyve en tannpirk gjennom candy og inn i pepperkaket.

Tips og advarsler

 • Peperkakshusmaler finnes i håndverket butikker.
 • Gingerbread hus er små, vanligvis spiselige dekorasjoner laget av frosting, pepperkake kvadrater og små candies. De er vanligvis knyttet til jul, men varianter til Halloween, Valentinsdag og andre helligdager har fått popularitet blant bakere og ferie dekorasjonsentusiaster. Å sette sammen et pepperkakehus er en årlig tradisjon for mange familier i Amerika, hvor kulinariske godbidder er populære. De fleste moderne pepperkakehusene er laget av ferdigpakket sett, men ambisiøse bakere kan velge å lage sine pepperkakehus fra bunnen av.

  Andre artikkelen

  Hvordan bytter jeg glasset i en 1970-dørs dør?
  Sliping og dreieverktøy
  Suede Paint Teknikk for Inngangsvegger
  Problemer med ferskvanns akvarium planter
  Hvordan identifisere et håndfly
  Slik kutter du en laminatkrok
  Hvordan finne gjenvunnet eik tre gulv
  Tips om Drop Ceiling
  Slik installerer du dusjfliser
  Slik gjenoppretter du en betongbassengdekk
  Hva er hvite vanlige stearinlys laget av?
  De beste byggverktøyene
  Solkraft og vindinformasjon
  Baderom Remodelng Ideas
  Hvordan lage en Patio Fire Pit
  Building Rafters
  Slik konverterer du en garasje til et studio
  Hvordan kutte en aluminiumsramme
  Hvordan å henge gips på taket
  Typer Hacksaw Blades