Hvordan lage en Fabric Flower Brooch

Hvordan lage en Fabric Flower Brooch  Punch en scalloped sirkel fra papir med en 2-tommers scalloped sirkel punch.

2.

Spor den scalloped sirkelen en gang på en stykke filt og seks ganger på stoffet med skreddersydd kritt. Klipp ut alle de scalloped sirklene ut med saks.

3.

Lag to av stoffet skulpterte sirkler på toppen av filmen. Linj kamskjellene i det første stoffstykket opp med kamskjellene i filstykket. Plasser det andre stoffstykket på toppen av det med kamskjell som veksler med kamskjellene i det første stoffstykket. Utskrift av stoffet vender opp som du gjør dette. Sy noen få taksting i midten av det monterte stykket med en enkel frem og tilbake søm med nål og tråd.

4.

Brett de resterende fire stoffene kamskjell i kvartaler med utskriftssiden av stoffet inne i brettet. Legg de fire brettene på toppen av bunnen slik at hjørnene på de brettene møtes i midten av bunnen og de fire brikkene kommer sammen for å danne aa hele scalloped sirkel. Sy noen strypesting i hjørnet av hvert stykke for å holde den fast i basen.

5.

Sy tre 6 mm perler på toppen av det monterte stykket hvor de fire hjørnene møtes. Åpne hver sammenfoldet kamskjell på brikken så mye som mulig ved å stikke fingrene i det brettede stykket og sy en 6 mm perle inn i hver så nær midten som mulig. Tanken er å sy perlen så dypt inne i de falsede kamskjellene som mulig for å tvinge dem til å åpne for å skape en fyldigere blomst.

Lim pinnen tilbake til midt på feltets bakside med en varm limpistol.

Du har sett på alle stoffblomstbrosene som lokale tilbehørsbutikker har å by på, og du har selv valgt utvalget på nettet, men du kan ikke synes å finne den perfekte stoffblomstbrosen for det spesielle antrekket. Ikke et problem Du kan lage din egen stoffblomstbrosje for en vanskelig matchende antrekk. Når du får tak i det, kan du lage en stoffblomstbrosje for hvert antrekk i skapet ditt hvis du ønsker det.

Andre artikkelen

Interiør Bifold Dør Instruksjoner
Hvordan lagre tusenvis av dollar på kjøkkenskap
Hva er et modulært hus?
Slik sverger du smijern
Slik tømmer du en dusjpanne
Slik installerer du en branndør
Slik overfører du en tregulv
DIY-spray på uretansk skumisolasjon
Slik blander du tynn sett mørtel for flisinstallasjon
Custom Shower Designs Ideas
Slik bruker du stein til en vegg
Er tre eller gass en bedre peis?
Hvordan male sement å se ut som stein
White Kitchen Backsplash Ideas
Hardwood Refinishers
Hvordan hvitvasking trepaneler
Hvordan måle en granitt benkeplate
Hvordan installere Dør Weather Stripping
Slik installerer du maskinvare på kjøkkenskap
Tips om bruk Finish Air Nailers