Hvordan lage din jente rom Cool

Hvordan lage din jente rom Cool 

1.

Sett deg ned med jenta og avgjøre de viktigste funksjonene til soverommet. Vanlige bruksområder er som studieplass, et sted å slappe av med vennene sine og et sted å lese eller høre på musikk. Jenter i alle aldre kan delta i denne prosessen, da det er en flott leksjon i planlegging. Skriv de ønskede funksjonene til soverommet på et stykke papir.

2.

Spør jenta til tre adjektiver som hun vil at rommet skal være. Skriv ned de tre adjektiver på papiret og sett det til side. Uten interjecting, må du forklare deg hva de tre adjektiverne betyr for henne i detalj. Hør nøye for å høre hva hun virkelig ønsker av plassen og hvordan hun vil at den skal representere henne, selv om det handler om et bestemt band, filmkarakter eller fargeskjema.

3.

Bestem hvilke temaer og farger som passer til adjektivene hun ga og de funksjonene du skrev ned tidligere. Hold et åpent sinn som hun sannsynligvis har annen smak enn du gjør, så hun kan finne mørk lilla beroligende og kreativ mens du finner det deprimerende. Du kan like skaller og bilder av skonnere for å ta med en strandfølelse, men hun tror kanskje at disse alternativene er cheesy og foretrekker et surfebrett på veggen. Skriv ned de fargene og temaene du er enige om.

4.

Finn ut hvilke møbler og tilbehør hun har for tiden som kan brukes eller repareres for hennes roms nye utseende. daybed kan være funksjonell, men feil farge for sin nye innredning. En enkel løsning er å male det på nytt for et helt nytt utseende, samtidig som du beholder et nyttig stykke potensielt dyre møbler. Skriv ned elementene du fortsatt trenger som nåværende eller repurposed elementer ikke kan oppfylle.

5.

Diskuter budsjettet med jenta din, så hun forstår hva som må kjøpes og hvor mye som kan tilbys. Dette er en flott læringsmulighet i budsjettering og gir henne en sjanse å gjøre en dollar strekning ved å lære å få mest mulig ut av de elementene hun velger innenfor budsjettet. Selv små verdsetter å bli utlevert på denne prosessen, og det lar dem føle at de bidrar på en meningsfull måte.

6.

Gå og kjøp for elementene på listen. Inviter en venn eller to av henne til støtte og konsultasjon. gjør en dag med det ved å ha is eller lunsj ute under shoppingturen. Jo mer hun liker prosessen, jo mer vil hun både sette pris på og stolthet i rommet.

7.

Ta med varene hjemme og dekorere. Igjen, vær så snill å invitere vennene hennes hvis hun ønsker og gjør en begivenhet av det. Dette er den mest spennende delen av prosessen, og hvis hun føler at hun har valg i rommet, vil hun være mer opptatt av å ta vare på den.

Tips og advarsler

 • Vær fleksibel; Hvis du ikke vil at jenta skal male veggene, så ta hensyn til flyttbare dekaler eller grenser for å krydre opp plassen og tilpasse den.
 • Å dekorere jentas soverom krever en forståelse og forståelse av jenta som bor i den. Å lage et kjølig soverom for jenta betyr at du må forstå hva plassen skal brukes til, og hvordan hun vil at plassen skal få henne til å føle seg mens hun underholder, studerer, spiller og sover. Viktigst, å gjøre jenta til en stor aktør i planleggings- og dekorasjonsprosessene vil sørge for at dere to lager en kul plass for henne å nyte og stolthet på.

  Andre artikkelen

  Kjemikalier i trykkbehandlet tre
  Hvordan bygge Coffered Ceiling
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  Hvordan finne tre gulv
  Slik installerer du en bifold speilet dør
  Slik legger du til travertinfliser
  Tips om flislegging rundt badekaret
  Slik reverserer du skruer
  Tile Roof Vs. Metal Seam Roof
  Hvordan bygge et Patio Roof
  Hva er lydisolerte vegger laget av?
  Slik slår du lysarmaturer
  Kjøkken Backsplash Ideer til et Beach House
  Hvordan bygge et logg hus
  Slik isolerer du en stålbuebygging
  Energifaktor på vannvarmere
  Slik Tile tellere
  Guest Room Decor Ideas
  Hvordan lage huset ditt koldere
  Er keramisk kokekar trygt?