Hvordan kutte postformede laminat benkeplater

Hvordan kutte postformede laminat benkeplater 

1.

Legg bordplaten med forsiden ned på et par saghester. Legg håndklær over toppkanten av saghestene for å beskytte laminatens overflate, hvis ønskelig. Flytt sawhorses etter behov for å sikre at de ikke er direkte under området som skal kuttes. Klippet må gjøres fra undersiden av benkeplaten for å unngå å kutte laminatfargene på toppen.

2.

Mål nær forkant av benken med et målebånd, og Merk ønsket lengde med en blyant. Mål fra baksiden av benken og på baksiden av sprut på samme måte. Koble alle merkene med en rett kant og en blyant for å lage en sammenhengende linje over hele bredden på benkeplaten og ryggen.

3.

Mål bredden fra kanten av sirkelsagens skjæreblad til kanten av sagens skjære gjerde. Overfør denne måling til undersiden av benkeplaten fra blyanten du laget tidligere. Klem et rett stykke skraptømmer på disse nye merkene med to C-klemmer, da dette vil bli brukt som veiledning for at sagen skal gjøre en rett kutt.

4.

Hold sirkelsagen opp til benkeplaten, sørg for at skjæreheftet skyves opp mot stykke skraptømmer. Pass på at skjærebladet hviler på blyantlinjen som er laget tidligere. Start fra forkant av benkeplaten og kutt langs linjen i en kontinuerlig bevegelse med saga, og hold gjerdet mot det klammede tømmerstykket. Vri sågen 90 grader når du kommer til baksiden, og følg linjen. Vær forsiktig med å holde deg på linjen, og gjør en kontinuerlig kutt.

5.

Spør en hjelper til å holde stykket skrapbøtte du slipper av hvis det er over 12 tommer, da det kan skade kanten av det gode stykket dersom det får lov til å falle av seg selv. Fjern klemmene og skrapstykket av tre.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid vernebriller når du bruker verktøy.
 • Postformede benkeplater er prefabrikkerte fra en sponplate eller substrat med en laminatfarge. De er tilgjengelige i flere forskjellige lengder i trinn på 1 eller 2 fot hjemme byggesentre. Noen fordeler ved bruk av postformede benkeplater er lav pris, høy tilgjengelighet og enkel installasjon. Men siden etterformede benkeplater ikke er skreddersydd til dine spesifikasjoner, må de kanskje kuttes for å passe din spesielle applikasjon.

  Andre artikkelen

  Ulike typer bolter
  Slik dekorerer du en vinkorkkrans
  OSHA Standards for Steps
  Bath Remodeling Tips
  Hvordan kutte uten miter boks
  Hvordan Lim Thomasville Hardwood Flooring Planks Together
  Slik installerer du et opphengt tak i bunnen av trappen
  Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
  Hvor å installere en ADA automatisk døråpner
  Slik installerer du Brass VVS-ventiler
  Slik legger du et hull i kjørebanen
  Hvordan Lære Tørrvegg Finishing
  Hvordan tilpasse dørhengslene
  Hvordan bruke hengebolter
  Hvordan å fullføre uferdige skap
  UBC Krav til Wood Shear Wall Spacing
  Hvordan bygge et skap rundt en stablet vaskemaskin og tørketrommel i et bad
  Slik installerer du bambusgulv med tunge og groove
  Hvordan gjøre huset ditt energieffektivt før du kjøper solcellepaneler
  Installasjonsinstruksjoner for Garage Door Opener