Hvordan bygge en garderobeskap selv

Hvordan bygge en garderobeskap selv 

Kutte stykkene

1.

Mål og skjær to 21-tommer med 63-tommers stykker fra u0026 frac34; -inch kryssfiner. Disse vil være dine to sidestykker. Bruk ruteren til å runde kantene til en bredde på 3/8 tommer.

2.

Klipp ut fotområdene på begge sidestykker. Mål 2 u0026 frac12; tommer inn fra utsiden og 2 1/2 tommer opp fra bunnen. Klipp ut området mellom merkene dine. Du kan velge å bøye kuttet eller la det være rett. Du har to føtter per side når du er ferdig.

3.

Mål og klipp en 18 u0026 frac34; -inch med 31 u0026 frac14; -inch stykket fra ett stykke u0026 frac34; -inch kryssfiner for å danne det fremre bunnstykket. Vri brikken slik at den 18 u0026 frac34; -inke siden er høyden og den 31'-side er bredden.

4.

Klipp fotområdet på den fremre bunnen som sidestykkene, men måler 5 tommer inn fra sidekantene og 2 cm fra den nederste kanten. Du bør ha 21 cm mellom de to fotene når Du er ferdig.

5.

Mål og klipp en 4 u0026 frac34; -inch med 31 u0026 frac14; -inch stykke fra u0026 frac34; -inch kryssfiner for å danne toppskinnen. < /p>

6.

Måler og kutte en 2-tommers med 39 og frac12; -inch stykke fra u0026 frac34; -inch kryssfiner til midtposten som skal skille dørene.

7.

Mål og klipp en 3 u0026 frac12; -inch med 46-tommers stykke fra u0026 frac34; -inch kryssfiner. Dette er støtten til midtposten. Fest støtten til midtpunktet, sentrert og flatt side til flatt side, ved hjelp av trelim og 1 u0026 frac12; -inch skruer - to på toppen, to på bunnen.

8.

Mål og kutte to 14 5/16-tommers med 39 1/8-tommers stykker fra 3/4-tommers kryssfiner. Disse vil være dørene.

9.

Mål og kutte to 1 u0026 frac14; -inch med 57 u0026 frac12; -inch stykker fra u0026 frac34; .

10.

Mål og klipp en 30 u0026 frac12; -inch med 21-tommers stykke fra u0026 frac34; -inch kryssfiner, som er toppanelet. Mål og klipp en 28 5/8-tommers med 21-tommers stykke fra 3/4-tommers kryssfiner, som er bunnplaten.

11.

Mål og klipp en 30 u0026 frac34; -inch av 62 u0026 frac12; -inch stykke fra u0026 frac14; -inch kryssfiner for å gjøre bakpanelet til garderobeskapet.

12.

Mål og kutte to 4 u0026 frac12; -inch av 21-tommers stykker fra u0026 frac34; -inch boards. Spor føttene i de to sidestykkene. Klipp ut denne delen slik at den ser ut som føttene nederst i seksjonene. Disse er sidebraketter; lim en bærearm, lined opp, til hver av sidene. Legg på skruer hvis ønskelig.

13.

Mål og klipp 2 to og ryggbøyler. Spor og kutt disse to delene som du gjorde med sidestykker. Fest kun den fremre støttestøtten.

14.

Mål og kutte to 39 stykker og to 14 5/16-tommers stykker fra dørformingen. En ende av hvert stykke vil trenge en 45-graders vinkelkutt.

Skapmontering

1.

Fest de to sidestykkene til forsiden stykke. Still opp føttene på bunnen av sidestykkene med innsiden av føttene på forsiden, og legg lim langs sidestykker. Sørg for at kantene på sidestykkene og den fremre bunnen er flush med hverandre, og legg til skruer, jevnt fordelt, gjennom forgrunnen og inn i sidestykker.

2.

Fest bunnpanelet og bunnstøtten. Legg lim rundt kantene på bunnpanelet, plasser det på den fremre støttestøtten, og legg deretter til skruer - jevnt fordelt - fra forgrunnen gjennom bunnpanelet. Legg deretter til skruer - jevnt fordelt - rundt sidestykkene i bunnplaten. Til slutt lim bunnbraketten på plass, sørg for at kantene er flush med bunnplaten.

3.

Fest de to sidestøttene til rammen. Lim en side støtte til hver side, plasser braces bak den fremre base stykke, på innsiden av skapet. Legg til skruer øverst, bunn og midt på bøylene hvis ønskelig.

4.

Legg midtpunktet på toppen av frontbunnen, sentrert og kantene spyler. Klem innlegget i posisjon; Ikke legg til lim eller skruer.

5.

Legg lim til bunn og sider av toppskinnen. Plasser den på sidestykkene og midtposten. Legg til skruer, jevnt plassert, langs sidestykker. Kontroller at innlegget er sentrert på toppskinnen, og lim deretter og legg til skruer for å sikre innlegget til toppskinnen og frontbunnen. Når du er ferdig, vil du ha to døråpninger.

6.

Fest de to 14 5/16 tommers stykkene til de øvre delene av døråpningene med lim og skruer. Sett en skrue på hver ende, ca 1 til 2 inches inn fra hjørnene. Sørg for at støpekanterne er flush med åpningskantene og den vinklede enden vender mot midtposten.

7.

Fest de to 39 1/2-tommers dørformene til sider av døråpningene, langs midtposten. De vinklede endene går mot vinklene på toppdørstøping, og kantene skal alle være flush. Sikre med lim og skruer.

8.

Vri skapet med forsiden ned og fest bakpanelet, sentrert. Bruk lim og skruer; Fest to skruer per hjørne og deretter jevnt fordelt rundt omkretsen. Pass på at skruene dine går gjennom bakpanelet og inn i rammestykkene. Stå skapet oppreist når du er ferdig.

9.

Fest klesstangen og sidekonsollene i henhold til produsentens instruksjoner for installasjon.

10.

Legg på kitt, etter instruksjonene på beholderen, til skruehullene og sandglatt. Legg flekk eller maling som ønsket.

11.

Fest døren hengsler, magnetiske dørklemmer og knapper / trekker etter emballasjeinstruksjonene.

Tips og advarsler

 • Mange av de mindre treverkene som du skal kutte vil bli kuttet av tre som forblir etter tidligere kutt, måler ekstra stykker for å finne ut hvilke deler som kan brukes til andre stykker.
 • Når du flytter eller løfter skapet, be om hjelp fra noen, Enheten kan være tung.
 • Med etterbehandlingsprodukter må du sørge for at du har tilstrekkelig ventilasjon for sliping av støv og røyk.
 • Hvis du ønsker å avskrekke møll, kan du velge cedar i stedet av kryssfiner. Du kan også bruke kryssfiner for konstruksjonen a
 • Når du legger til skruer, må du sørge for å sitte på skruene mellom de to stykkene du legger på for å unngå å splitte treet.
 • Hvis du finner ut at du har gått tom for å lagre alt ditt klær, vil en garderobeskap gi ekstra lagring. Det vil også komme til nytte for å lagre klær og klær uten klær som trenger hengende - så vel som andre odds og slutter å samle seg - hvis ditt hjem mangler tilstrekkelig garderobeskap eller mangler garderobeskap helt. Et garderobekabinett løser alle disse problemene, og du kan bygge en selv med grunnleggende trebearbeidingskompetanse.

  Andre artikkelen

  Slik installerer Square Laminatgulv
  Slik rammer du en Tub Surround
  Tips om å gå grønn på skolen
  Liste over verktøy for skjæring av baderomsfliser
  Kan du bruke fliser til metall?
  Hvordan Bytt Tile Håndkle Racks
  Slik bestemmer du hvor du skal bore vann
  Hvordan klippe komfyrrør
  Hvordan lage betong benkeplater
  Hvordan bygge et effektivt skap
  Hvordan lage rom og Linen Fragrance Oil Sprays
  Hvordan å klippe molding riktig
  Enkel kjeller etterbehandling
  Hvordan kutte sponplater
  Slik bytter du fra tepper til flislagt gulv
  Typer av trappvesker
  Slik fjerner og installerer franske dører
  Slik kombinerer du tregulv og fliser i et bad
  Slik installerer du takstenger
  Slik bruker du Hardieplank Lap Siding