Hvordan bygge din egen Queen Size Headboard

Hvordan bygge din egen Queen Size Headboard 

1.

Trim et stykke u0026 frac34; -inch kryssfiner for å matche dimensjonene du vil ha på headboardet ditt. Hodegjerde bør sitte omtrent to tommer under toppen av sengen. Den kan strekke opp veggen så høyt som du vil så lenge det ikke finnes vinduer eller andre hindringer.

2.

Kutt skumplastene med en verktøykniv i samme dimensjoner som kryssfiner.

3.

Sett polstring på toppen av kryssfiner. Bestem hvor du vil legge til tufted knapper. Merk flekkene på polstringen med en markør. Bor et hull gjennom kryssfiner og polstring i disse områdene.

4. Legg stoffet rett ned på bordet. Sett batting på toppen av stoffet, og polstring og kryssfiner på toppen av batting. Trim stoffet slik at det brettes over baksiden av hodegjerden med en tomme overflødig materiale.

5.

Brett stoffet opp og over toppen av kryssfiner. Stift stoffet i kryssfiner på baksiden av hodegjerde med en stiftpistol. Legg en stift hver seks tommer. Gjør det samme på bunnen av hodegjerde.

6.

Brett stoffet på høyre kant av hodegjerden over siden av kryssfiner og hold den på plass med en hånd . Bruk den andre hånden til å glatte stoffet og nede hjørnene. Stift stoffet til kryssfiner. Gjenta disse anstrengelsene på venstre side.

7.

Vri hodestoffet på siden og lenk det opp mot en stol slik at du kan nå både bak og forside. Bruk fingrene for å finne hullene til de tuftede knappene. Trekk en quiltnål og kjør nålen gjennom hullene på baksiden av hodegjerden. Fest en knapp med de forborede hullene. Trekk knappen tett fra baksiden for å lage tufting. Gjenta for alle hull og knapper.

8.

Monter hodegjerden til veggen med flush mount brackets.

Tips og advarsler

 • Legg på strykejern for flere dekorative elementer. Du kan finne slike trim i en hvilken som helst stoffbutikk. Fest den til kanten av hodegjerden med varmt strykejern.
 • Et stoffhodeplank er det perfekte tillegget til et varmt og koselig soverom. Velg et tykt og solid stoff som ruskind eller linned, da dette vil hjelpe deg å redusere synlige klumper og rynker. En typisk queen size-seng er 60 inches bred med 80 inches lang. Du vil ha ditt hodegjerde for å enten matche størrelsen på eller være litt bredere enn sengen. Legg til knapper på hodegjerden for å lage et profesjonelt tufted utseende som vil kle opp soverommet ditt.

  Andre artikkelen

  DIY: Stone Countertop
  Hva er akustiske takfliser laget av?
  Slik installerer du over Counter Glass Vessel Sink
  Blåst Cellulose Vs. Batt Glassfiberisolasjon
  Hvordan bruke en Finish Nailer å Nail Down Hardwood Floor
  DIY elektrisk radiant gulvvarme
  Hvordan installerer jeg en oppvarmet baderomventil?
  Slik installerer du porselenfliser på kjøkkenbordet
  Interiørdesign ideer for konferanserom
  Isolasjonstips for en tregulv
  Gass Nailer Toubleshooting Guide
  Husets designkrav
  Kjøkkenventilasjonsalternativer
  Ting laget av Balsa Wood
  Bygg koder for en terrasse
  Hvordan male et akryl badekar og dusj
  Hvordan kjøre et elektrisk gjerde
  The Best Snekker- og Byggeskoler
  Slik fjerner du vinyl og erstatter med selvklebende gulvfliser
  Slik bruker du sikkerhetsskruer