Farger som passer Burgundy Teppe

Farger som passer Burgundy Teppe  Burgundy teppe har mange fordeler. Den mørke, rike fargen har foreninger med klasse, eleganse og nåde. Som andre mørke fargette tepper skjuler burgunderteppe flekker og strekkmerker. På den annen side, når du har valgt burgunderteppe, er du låst inn i et rødt tema for det rommet til dagen du erstatter den teppet med noe annet. Derfor velger du de riktige fargene for å matche.

Krem

Krem eller hvite begge er et ideelt valg for å parre med mørk rød teppe. Disse fargene arbeider for å redusere burgunderens intensitet ved å legge til en lys aksent i rommet. Se etter kremfargede møbler og svarte eller burgunderputer. For et soverom, en kremfarget trøster og mørkrøde eller brune putevarmer bidrar til å skape et sammenhengende fargevalg med burgunderfarget teppe.

Tan

For et dyp og naturlig fargepar, se etter brunbrun eller honningfarget tremøbler og tilbehør. Denne ordningen fungerer godt for hytter og andre innstillinger der en naturlig dekorasjonsordning passer. Sørg for at brunfargen du velger, har varme undertoner, noe som betyr at brunbrunet har en gulaktig eller rødaktig støp, i stedet for en grå eller blåaktig støping.

Gresskar

Gresskar er en nyanse av oransje. Oransje og rød er analoge farger fordi de faller side ved side på fargeskiven, noe som gjør burgunder og gresskar til et analogt fargepar. Bruk gresskar som en aksentfarge ved å plassere gresskarfargede tilbehør rundt i rommet, og lakk en gresskarfarget aksentvegg hvis du maler om rommet.

Mørkbrun eller Svart

Mørkbrun og svart kan begge brukes sammen med burgunder, men ikke samtidig. Mørkebrune tremøbler og kremfargede puter skaper en enkel, slående fargepalett. Svart kan brukes i mørkbrun, når den er sammenkoblet med hvit eller krem.

Andre artikkelen

Hvordan tegne en linje på taket med hvit maling
Takmonteringsinstallasjon
Hvordan bygge et billig drivhus
Slik fjerner du PVC-rør
Verktøyene for et arbeidstabell
Utvendig Siding Advice
Slik installerer du vent-a-ryggen vent
Hva er en trådlås?
Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
Den enkleste måten å gjenta kjøkkenskap
Betong kolonne stempling prosess
Slik fjerner du kjøkkengulvfliser
Granitt tellere og Radon
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
Interiørmalingfarger for et strandhus
Hvordan Bullnose Travertin
Hvordan fikse Peeling Gips over en dusj
Baderomsforseglingsfjerning
Slik styrer og slår et historisk hus
Gratis dekorasjonsideer for utendørs