Dekorative spanske vindusstiler

Dekorative spanske vindusstiler  Spansk stil hjem ble en favoritt arkitektonisk design på slutten av det 19. århundre i sørvestlige stater og Florida. Hjemmene har røde flislagte tak, utskårne tredører og stucco-eksteriør. Middelhavs- og italiensk hjemmedesign påvirker også den amerikanske spanske stilen. Vinduets stil i et spansk designet hjem har funksjoner som adskiller dem fra andre arkitektoniske stiler.

Buede vinduer

Buede vinduer er en vanlig funksjon i et spansk stilhjem. Den spanske eklektiske stilen bruker vinduer med en buet eller avrundet stil på toppen av dørene for å skape et innbydende utseende fra utsiden. De buede vinduene bringer lys inn i hjemmet for å legge til hjemmeinnredningen. Den arkitektoniske stilen bruker også buede vinduer til frittstående vinduer.

Farget glass

Farget glass i vinduer og sidelys ved siden av inngangsdøren gir skjønnhet til interiøret og utsiden av et spansk stilhjem. Fargene fra disse vinduene gir et fargespill i hjemmet, som legger til interiørdesign i spansk stil hjemme. Farget glass bidrar også til å filtrere solens stråler gjennom vinduene i boliger i varme områder av landet.

Vinduglasser

Vindugitter er en vanlig funksjon i spanskrommens hjemmevinduer. Vinduglassene er laget av smijern eller tre, og legg til et dekorativt element på utsiden av spanske hjem. Små vinduer i inngangsdørene kan ha disse grillene. Større vinduer har også grill i denne husdesignen.

Hodeskodder

Lys farget tre skodder legger til et fargeskjerm til utsiden av spanske stilhjem. De lyse farger fungerer godt i områder av landet med sterkt sollys og en tropisk atmosfære. Farger valgt for vindusjalusene koordinerer også med utvendig malingfarge og skodder tilbyr villaeiere mer enn et dekorativt element til utsiden av hjemmet. Skodder kan lukkes mot den varme og lyse middagssolen.

Andre artikkelen

Hvordan bli med Wood Trim med en Miter Box
Hvordan sette Styrofoam Ceiling Fliser
Slik viser du merkelige objekter på veggen din
Bench Grinder Instruksjoner
Slik fjerner du en gammel vask
Hvordan Finne Vegger I Dusj
Hvordan lage et gulv for porselenfliser
Sjekkliste for å bygge et kjøkken
DIY Copper Countertop
Installere maskinvare for en dørdør
Hvordan bruke Miter Bolts Med benkeplater
Hvordan riktig Seal Vinyl Retrofit Windows
Baderomsideer for tenåringer
Hvordan beregne de kubiske verftene i en betongrute
Slik installerer du en keramisk dusj
Hvordan Estimere benkeplater
Hvordan lage en grunnleggende meisel
Hvordan å varme en betong garasje gulv
Hvordan lage Adirondack Style Home Building Plans
Hvordan lage et personvern gjerdet