Cool Kitchen Storage Ideas

Cool Kitchen Storage Ideas  Enten du nettopp har designet et nytt kjøkken, eller ønsker å beholde ditt eksisterende matlagingsområde, ser du godt ut, du trenger å vite hvordan du skal lagre kjøkkenutstyret riktig for å holde kjøkkenet fra å se rotete. De rette lagringsdesign ideene kan bidra til å vise frem de dekorative aksentene du har lagt til på kjøkkenet ditt, for å gjøre det til et velkomstrom for dine gjester og familiemedlemmer.

Innebygde hyller

Installere noen innebygde hyller på veggen vil tillate deg å lagre dekorative kjøkkenretter, samt vaser og figurer som koordinerer med kjøkkenet ditt. Hyllene er ideelle for lagring av retter du bruker ofte, samt servise du inkluderer i tabellinnstillingene.Hvis du for eksempel har brukt rød og oransje til å dekorere kjøkkenet ditt, skal du vise høy kvalitet potter eller boller i disse fargene på hyllene for å få kjøkkenplassen til å skille seg ut. Antikke retter er også ideelle for utstilling i kjøkkenet på innebygde hyller, samt mindre pyntegjenstander som designer salt og pepper shakers eller kopp og tallerkener.

Hengende oppbevaring

Hengelagring er best for større redskaper og retter. For eksempel, hvis du tilbereder pasta og supper ofte, heng favorittpotene over ovnen slik at de er lett tilgjengelige, og de vil se bra ut når du ikke bruker dem. Du kan også bruke hengende lagringsenheter for de store redskapene du lager med. Hvis du legger til noen spotlights eller spore belysning rundt hengende enheten, vil du fremheve oppvaskene du liker best, og innredningen kan tjene som en konstant påminnelse til vennene dine og familie av de deilige måltidene som er forberedt i rommet.

Utløpslagringsenheter < / h2> Bruk uttrekkbare eller glidende hyller til oppbevaring på kjøkkenet for å få mest mulig ut av rommet ditt. De vil også legge til et annet litt dekorativt element til plassen. Hvis du ikke har mange skap eller skuffer på kjøkkenet, skal du installere et lite skap med uttrekkbar hylle ved komfyren for å lagre krydder. For å huse tallerkener, tallerkener og laderplater, kan du ha en uttrekkslager montert rett neste Hvis du har brukt to eller tre farger for å dekorere kjøkkenet ditt, kan oppbevaringsskapene være fargekoordinert for å betegne det som er lagret der, det vil si et grønt skap for krydder, eller et solbrent skap for retter.

Andre artikkelen

Slik installerer du et vindu
Hvordan meisle ut en dørlåsplate
Om Siding With Cedar Shingles
Geotermisk kraftinformasjon
Hvordan plasserer jeg en steinflate på en kjøkkenøye?
Hvordan male uferdige kjøkkenskap
Slik installerer du Lisboa Cork Flooring
Slik henter du en Cement Foundation
Hvordan installere fliser i badekar området
Slik børste du male en ståldør
Hvordan bestemme kostnadene ved å bygge en metallbygning
Slik installerer du Tile Base
Alle typer PVC-rør
DIY: Granitt benkeplater
Ideer til å isolere kjelleren Windows
Hvordan bygge en hytte
Hvordan å beregne trapp treads
DIY-spray på uretansk skumisolasjon
Hvordan legger jeg på OSB Facing?
Hvordan bestemme bakkene