Billige Log Home Design Ideas

Billige Log Home Design Ideas  Loghusene presenterer uvanlige designutfordringer. Fyllt med naturlig eller farget tre, ofte med små vinduer, er tømmerhytter noen ganger mørke og kjedelige. Billig design ideer florerer for livening opp interiøret i et tømmerhus, alt fra maling og møbler til tilbehør og samlinger. Med bare noen få tilføyelser, vil ditt loggsted skille seg ut fra resten.

Kjøkken

Hvis du har et nyere utseende kjøkken i logghjemmet, gjør kjøkkenet litt eldre og rustikke utseende. Ofte er et par vegger på kjøkkenet vanlig gips eller ikke konstruert av logg. Mal disse veggene i en hvitvasking, eller lakk dem en retro nyanse av krem, gul eller grønn. Skift maskinvare for å reflektere et eldre utseende; installer hvitt porselen eller klare glassknapper og håndtak. Beadboard cabinety er reminscent av eldre boliger og er uformell nok til å passe et logg hjem. Bruk et vanlig furu bord i stedet for en standard øy sett i moderne kjøkken. Bruk tappekonsoller for å lage åpne hyller til servise og servering av stykker.

Baderom

Innredning i tømmerhyttebadene må ikke være standard elg eller bjørnstema. Se etter vintage-klo-fot badekar. Legg malt, hvitt presset tinn til veggdeksel eller alderen som ser taket. Alternativt kan du stencil tidlig amerikansk design på veggene. Gamle chenille-sengetøy kan enkelt konverteres til nye dusjgardiner. Legg til en gammel armoire for oppbevaring hvis du har plass. Bruk en stor pustestall med et overdimensjonert speil i en antikkramme.

Soverom

Hold soverommene enkle med grunnleggende møbler. Shaker-stil eller oppdragsstilmøbler er optimal for sine rene linjer og enkelhet. Legg flettede tepper over tregulv for å legge til varme , tekstur og farge. Se etter tilbehør som er slitt, sprukket og peeling. Disse egenskapene gir gammeldags sjarm. Bjelkede materialer finnes fra fordømte bygninger, for eksempel peismantler, dørhåndtak, låldører og glassmalerier ws. Bruk en gammel låve dør som hodegjerde hvis du vil, og bytt ut moderne dørhåndtak med den gammeldags glastypen. Mote gardiner fra ark sett, og bland og match dyner med chenlle bedspreads.

Andre artikkelen

Slik installerer du keramisk flis på en teller
Hvordan redesigner for et lite bad
Forsyninger til lydisolert et rom
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Slik installerer du teppe i huset ditt
Slik installerer du betongbrett i en dusj
Middels tetthet fiber tre fakta
Hvordan Etch u0026 Stain En Old Concrete Stoop
Hvordan jobber strømventilene?
Dørløse dusjdesign ideer
Hvordan bygge et hus for funksjonshemmede
Hvordan lage Brick u0026 Mortar Steps
DIY Wood Screenhouse Kits
Hvordan installere Engineered Gulv Over Sponplate
Hvordan installere Tile Floor på balkongen
Hvordan bygge en mini-hytte
Hvordan å fullføre en kork gulv
Slik legger du til en vegg i et rom
Hvordan bygge et ovalt bord
Slik installerer du kolonner på en Pergola