Ideer til en jente soverom i Fuschia

Ideer til en jente soverom i Fuschia  Når du pynter en jentes soverom, tar du hensyn til favorittfargene, er stil og personlighet avgjørende. Uansett om hun er levende og utadvendt eller mer på den reserverte siden, kan rommet bli dekorert med stil og fortsatt reflektere hennes personlighet. farge er fuchsia, du kan innlemme dette i forskjellige aspekter av rommet hennes.

Polka Dots

Polka dots er et mønster som er allsidig med størrelse og farge. Når du velger fuchsia som fargeskjema, kan polka-punktene være alle fuchsia, eller de kan ha en rekke komplementære farger sammen med fuchsia. Disse fargene kan inneholde lilla, rosa, gul, grønn eller blå. Hvis du velger å gå med en rekke farger i polka dots, ikke velg mer enn fire forskjellige farger som dette vil distrahere vekk fra fuchsia. Polka prikkene kan være store eller små, og de kan også være en blanding av de to. Polka prikkene kan være på veggene og tilbehør i hele rommet samt på kaste pi

Stripes

Hvis jenta ikke liker polka dots, bruk striper som valgmønster med fuchsia. Stripene kan være forskjellige fargetoner av fuchsia eller kan være fuchsia med andre farger, for eksempel hvit, lilla, rosa eller andre komplementære farger, for eksempel grønn og blå.

Strikkene kan ligge på veggen som bakgrunn og tilbehør på hele rommet, inkludert kasteputer, trim og håndtak på møbler. Bilderammer og lamper kan også ha fuchsia striper på dem for å matche resten av rommet.

Alternativ Solids

Hvis du foretrekker å ha solide farger i stedet for mønstre, er det fortsatt flere måter å oppnå dette på. Alle veggene kan males med fuchsia, og resten av rommet kan utfylle denne fargen i samme familie, som rosa og lilla. Hvis du vil ha solide farger, men en funky stil, må du to sider av veggen fuchsia og de to andre vegger en annen, komplementær farge, som blå, grønn eller lilla. Siden veggene er en rekke farger, gir dette henne muligheten til å velge samme forskjellige farger for å gå gjennom hele rommet med sengesett og møbler i stedet for å bo med et slikt monokromatisk fargeskjema.

Andre artikkelen

Gjør det selv Porch Planer
Hvordan legge fliser over Linoleum eller Sheetrock
Alternativer til boligmøller
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
Home Extension Idea
Slik installerer du et dørtak i kjelleren
Slik feilsøker du en Porter Cable Air Nailer
Slik henter du en konkret bunntekst
Hvilken type stein er kalkstein?
Slik isolerer du et betonggulv
Ideer for dype smale skap
Hvordan påføre Gips med tape og mudder
Slik bruker du Porselen Wall Tile Som en kant
Tips om å bla et hus
Hvorfor velge Strand Vevd Bambus?
Slik installerer du Stair Stringers
Slik bøyer du en baseboard
Interiør Paint Tools
Slik bytter du en støpejerns toalettflens
Slik fjerner teppe lim fra sement