Engelsk Halloween Dør Dekorere Ideer

Engelsk Halloween Dør Dekorere Ideer  De britiske øyer var hjemsted for de aller første halloween festivaler, ifølge Fordham Universitys nettsted. De gamle kelterne kalte sitt nyttårs feiring Samhain og holdt festligheter i slutten av hver sommer. Senere samtykkede den katolske kirke denne ferien til feiringen av katolske hellige, den resulterende Allhelgerdagen hadde bevisst innarbeidet mange av de gamle britiske ritualene .

Halloween krans dekorert med Punkies, Ringer eller Hasselnøtter

Lag en unik Halloween ved å inkorporere elementer av Samhain i dine dørdekorasjoner. De første jack-o-lanternene ble skåret av ropes, gresskar er en amerikansk ta på seg uthugget lantern, ifølge University of Arizona. Hule ut roper og skår ansikter inn i dem for en historisk nøyaktig jack-o-lantern som vil være liten nok til å feste seg på en krans. Britiske barn skår også noen ganger ansikt til rødbeter, som de kaller 'punkier'. Før du legger på punkiene dine og roper på kransen med blomstertråd, må du først preg kransen ved å spray-male den svart eller oransje. Du kan også velge å dekorere kransen med tørkede grener eller oppskåret sorte søppelposer. Lim hasselnøtter og små plast epler rundt kransen for å fullføre Samhain-temaet.

British Halloween Cross Door Hanger

Siden briter har tradisjonelt sett Halloween som en tid for å ære sine døde, skaper en sirkelkors ikke bare en skummel effekt, men minner seerne for å huske den avdøde. Britiske sirkelkryss har vanligvis rullede ender og er ofte høyere enn et gjennomsnittlig kryss. En hul sirkel dekorerer midtpunktet på kryssstengene. Støpejerns- eller steinversjoner av denne typen kryss er ofte sett på svært gamle britiske kirkegårder, og du kan også se at disse kryssene brukes til å markere soldatgraver. Bruk to standard over-the-door kransehenger til å holde en papirm u0026 acirc , ch u0026 eacute ;, skum eller lettstøpt støpejernsirkel kors mot inngangsdøren din.

Engelsk-Themed Silhouette

Hvis du har en glassrute dør, kan du spekere forbipasserende og triks med en skremmende Silkeett i engelsk stil. Unroll ca. 6 meter slakterpapir og tegne en silhouette i full lengde, som du kan klippe ut og spray maling svart. Alternativt kan du tegne oversikten over et smuldrende engelsk viktoriansk hus med flaggermus som flyr ut av skorstein, eller du kan tegne en silhuett med topphatt-slitasje, som påminner forbipasserende til den beryktede London-morderen Jack the Ripper. Bruk malingsklisikkert kitt eller klistremerke for å feste silhouetten på innsiden av glassruten din dør. Hvis du ikke har en gjennomsiktig dør, er du med ull tape silhuetten til forsiden av døren. Pass på at silhuettens farge kontrasterer med inngangsdørens farge.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et tilpasset hus
Betongprodukter og metoder
Apartment Mailbox Regulations
Hva er forskjellen mellom en hagebadekar og et romersk badekar?
Oljeløs luftkompressorer Vs. Olje
Hvordan lage en PVC Solar varmtvannsbereder
Stair Construction Safety Standards
Hvordan rammer jeg rundt kanalen Arbeid for Ceiling en kjeller?
Hvordan lage garasjen til en snekkerens verksted
Slik leser Energy Star Label for hvitevarer
Hvordan skjule dører i Wainscoting
Hva lim stikker til nylon?
DIY Prefab dusjkabinetter
Stående sømmetalltaktyper
Slik bytter du en Delta Monitor Cartridge
Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
Trådløse effektdriververktøy
DIY 10-av-10 rom med laminatgulv
Hva er en Wood Truss Roof?
Slik installerer du dørmontering