Slik oppdaterer du ditt gamle klokke

Slik oppdaterer du ditt gamle klokke 

1.

Se på den signerte skiven på klokken din for å avgjøre hvor gammel den er. Det er ikke uvanlig å se navnet eller signaturen til produsenten på den signerte skiven. Se på etiketten ved siden av navnet, hvor du vil se mer informasjon om klokken som opprinnelsen og datoen for klokken.

2.

Bruk stilen til klokken for å hjelpe deg med å bestemme hvor gammel den er. Informasjon om stilen av klokker som steeple, svart mantel, banjo, OOG, bikube, hytte, lykt og jernstil kan bli funnet dokumentert i klokkebøker.

3.

Inspiser ting som stenciling eller slagene som kan være stang, gong, klokke og klokka. Disse kan bidra til å finne frem til datoen som klokken din ble opprinnelig laget for.

4.

Se på de ulike sakene og bevegelsesfunksjonene for å finne datoen for den gamle klokken. For eksempel ble gullbelegget først introdusert i 1836. Det var en erstatning for forgyllende metaller som inneholdt kvikksølv. Kalenderebevegelsene ble oppstått i år 1660.

Å dele en klokke kan være en skremmende oppgave, men en spennende. Klokker har spilt en viktig rolle i hverdagen i århundrer. De har blitt produsert i forskjellige design og stiler. De har hjulpet oss med å holde planene våre, samt bestemme tiden mens de reiser til andre land med forskjellige tidssoner. Å oppdage datoen for den gamle klokken kan gi deg en spennende historie. Det finnes ulike metoder som kan brukes til å bestemme datoen for klokken din.

Andre artikkelen

Slik laster du negler inn i en takpistol
DIY Gipsveggreparasjon
Hvordan remodel ditt hjem
Slik installerer du Right Step Laminatgulv
Hvordan Skim Coat Paneling
Slik setter du keramisk flis på en ujevn dusjmur
Slik Tile En Dusj Tub
Slik holder du kjeller gulvene varme
Installere et Egress-vindu i kjelleren
Slik installerer du 1-til-8 Cedar Siding
Hvordan lage baderom renovering prosjekter
Slik organiserer du et skapskap
Kjeller Remodeling Tips
Hvordan å formatere hardt tregulv
Slik monterer du veggbraketter
Betyr Cedar Degvek?
Slik installerer du en dusjbase
Slik bruker du lednings- og styrefødmålinger når du kjøper tre
Bruken av trykkbehandlet tre
Slik installerer du Stair Spindles