Hvordan gjøre interiørdesign for et oppholdsrom med peis

Hvordan gjøre interiørdesign for et oppholdsrom med peis 

1.

Klassifiser peisens estetiske og avgjøre om det er temaet du vil at rommet skal ta. For eksempel angir store, gulv til tak peis av naturstein tonen for Et rustikkere rom. Slanke metallgjerder uten mantel krever en mer moderne design. Buede, tradisjonelle marmorpeiser krever et mer elegant og gammeldags rom. Hvis du ikke liker utseendet til peisen, må du male eller endre mantel.

2.

Kjøp maling til rommet. Det er to alternativer: Mal veggene en kontrastfarge for å få peisen til å skille seg ut, eller maler rommet i samme farge som peisen å åpne opp plassen. Hvis peisen allerede har en dristig farge, som rød murstein, hold deg i en kontrastnøytral på veggene.

3.

Ordne møblene rundt peisen. Større stykker, som sofaer, spisebord og lounging stoler, bør ha en jevn fordeling og litt symmetri i rommet. For eksempel, plasser sofaen slik at den vender mot peisen d rett og deretter plasser en stol på hver side for å skape et torg rundt peisen. Dette skaper et koselig rom som gjør samtalen og loungen lett.

4.

Ordne tilbehør på mantelen. Stearinlys, kunstverk eller vaser med blomster er alle passende. For et formelt utseende, skape et symmetrisk arrangement, med et lys på hver side, for eksempel. For noe mer uformelt eller kunstnerisk, skape asymmetri med flere stearinlys på den ene siden og innrammede bilder på den andre.

5.

Heng et stort kunstverk over peisen for å understreke fokus på dette området.

6.

Tilpass møbler i farger som utfyller vegg- og peisfarger. Kasteputer og tepper kan legge en farge i et rom, og du kan enkelt endre dem med årstider.

Tips og advarsler

 • Ikke plasser stykker av tekstilbelagte møbler eller tepper for nær herden, eller du kan risikere brann.
 • En peis er et fokuspunkt i et rom. Den store størrelsen og varmen trekker naturligvis øynene og gir et koselig sittegruppe. Å designe for en stue med peis innebærer å velge maling som utfyller peisen. Designere må også arrangere møblene riktig, slik at folk kan nyte peisen i kjøligere måneder. I de fleste tilfeller kan utseendet til peisen sette tonen for resten av designbeslutningen.

  Andre artikkelen

  Er keramiske fliser med dypere rifter på baksiden bedre enn de med skarpere ridges?
  Hvordan forberede seg på å erstatte teppe
  Hva er fordelene med halmbaljekonstruksjon?
  Riktig installasjon av lagskruer
  Slik plasserer du logger i en gasspeis
  Problemer med Icynene Home Insulation
  Den beste måten å male glassfiberdører
  Slik leser du en arkitekturleder
  Hvordan bygge en dormer på et hus
  Bruker til en flensbolt
  Hvordan lage din egen 3-D kjøkken på nettet
  Granitt fliser countertop ideer
  Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Surround
  Hjem Prosjekter Med Solkraft
  Instruksjoner for takvifter
  Permanent Vs. Modulære bygninger
  Hvordan bygge et skap for et ekstra lite kjøkken
  Hvordan å kaste en sterling dusj
  Hvordan måle Dør Trim
  Residential Wind Turbine Krav