Landskapsarkitektverktøy

Landskapsarkitektverktøy  En landskapsarkitekt er ansvarlig for å designe innbyggede eller offentlige utendørsarealer, inkludert å legge ut disse mellomrom slik at de er både nyttige og attraktive. Profesjonelle vil prøve å finne ut hvor de skal sette trær, blomster, gangveier og arkitektoniske trekk slik at de jobber med hverandre og det omkringliggende hjemmet eller bygningene. Mens du kan leie en entreprenør for å hjelpe deg med dette, kan du også bruke landskapsarkitektverktøy til å designe og forme din egen plen.

Realtime Landscaping Architect

Denne programvaren bruker 3D-teknologi som lar deg legge ut din utendørs plass, og du kan se landskapet ditt fra forskjellige vinkler og høyder. Du kan lage dine egne landskapsplaner, inkludert å legge ut gjerder, dekk, vannfunksjoner, bassenger og hagesenger. Programmet gir deg også maler og veivisere for å hjelpe deg med oppsettprosessen, og du kan også importere bilder av egne eller dine kunders værfter. Du kan legge til landskapsformål som åser og / eller bakker for å simulere selve utseendet på Real Estate. I tillegg kan du opprette en virtuell gjennomgang gjennom presentasjon, som du kan brenne til enten en CD eller DVD. Det er en gratis prøveversjon av dette programmet, men du må kjøpe hele versjonen når prøveperioden avsluttes. Programmet koster 249,95 dollar fra 2010. Land F / X Land F / X bruker datamaskinstøttet design (CAD) teknikker for å lage både tegninger og virtuelle oppsett av landskapsdesign, og programmet har et designbibliotek med Vanlige designkomponenter, inkludert planter, konstruksjoner, biler og mennesker. Du kan se design i enten 2D eller 3D, og ​​du kan også legge til vanningslinjer og sette opp vanningsplaner. Dette verktøyet kan også tilpasses basert på dine behov, og det gjør at du kan å håndtere ulike aspekter av ditt l andscape design prosjekt. Det er en gratis prøveversjon av Land F / X-programmet, og den fullstendige versjonen koster $1,995, fra 2010. Dette verktøyet er hovedsakelig for profesjonelle fagfolk.

Landskapsdesign Deluxe

Dette programmet lar deg lage 3D landskapsdesign, og det er kompatibelt med både Windows og Macintosh-operativsystemene. Med dette verktøyet kan du legge ut gangveier, hagesenger, vannfunksjoner, dekk, gjerder, terrasser, porter og holdevegger, og det kommer også med et anleggsbibliotek på mer enn 2300 planter. I tillegg kan du se en projeksjon av hvordan plenen din vil se ut over ulike tidsperioder basert på plante- og trevekst. Du kan enten laste ned dette produktet eller kjøpe DVDen, og produktet koster 29,99 dollar i 2010.

Andre artikkelen

Wood Porch Rail Installasjon
Hvilken lim skal jeg bruke til å feste støping på veggen?
Hvordan måle en vegg for flislegging
Slik rengjør du en Caulk Line
Brick Finer Failure
Isolasjonstips for en tregulv
Hvordan bygge en Solar Food Dryer
Slik fliser du en badvegg
Hvordan polere kant av granittflis
Har en oljeovn behov for en skorstensforing?
Slik fjerner du sponplater
Hvordan male Keramisk Tile Grout
Slik installerer du Vinyl Floor Squares
Instruksjoner for å bygge et komposterings toalett
Slik legger du farge til trepanel uten maling
Ulike type takventiler
Hvordan dekke dine uferdige skap
Hvordan lage enkle hyller i et lagringshus
Hvordan bygge din egen stein peis
Hvordan erstatte Soffits u0026 Fascia